Fotó: Molnár Péter / haon.hu

Fradi-piros 17 másodperc után: Két ítélet, ami felbőszítette Stankovicékat Debrecenben - videó, fotók

Karakó Ferenc játékvezetővel és ténykedésével nem voltak kibékülve a ferencvárosiak, két ítéletet különösen nehezményeztek a DVSC elleni Magyar Kupa-találkozón. 
Csakfoci.hu 2024. február 29., csütörtök 10:56
Fotó: Molnár Péter / haon.hu
Karakó Ferenc játékvezetővel és ténykedésével nem voltak kibékülve a ferencvárosiak, két ítéletet különösen nehezményeztek a DVSC elleni Magyar Kupa-találkozón. 
Szerző: Csakfoci.hu 2024. február 29., csütörtök 10:56

Mint arról beszámoltunk, az FTC mintegy 75 percet emberhátrányban futballozva, 1-1-s döntetlent követően, büntetőkkel győzte le végül a DVSC-t idegenben, így szerdán bejutott a Magyar Kupa legjobb nyolc csapata közé. A feszült hangulatú találkozón Dejan Stankovic, a vendégek vezetőedzője is a kiállítás sorsára jutott túlzott reklamálása miatt (majd következett egy elég érdekes jelenet a játékvezetővel), de már a második félidő elején megfogyatkoztak a zöld-fehérek.

Myenty Abena mindössze 17 másodperccel a szünetet követően kapott piros lapot, miután Karakó Ferenc játékvezető szerint gólhelyzetben, utolsó emberként szabálytalankodott Dominguessel szemben. A vendégek hiába tiltakoztak, az ítélet érvényben maradt.

Mint ahogy akkor is felzúdultak a vendégcsapatnál, amikor a 70. percben Bárány Donát csúszott rá hátulról Samy Mmaee-ra, aki megsérült, percekkel később le is kellett cserélni a marokkói válogatott védőt. Itt a nem sokkal később gólt szerző debreceni támadó sárgát kapott, pedig a vendégek szerint járt volna a kiállítás az eset miatt.


Fotó: facebook.com/fotoapalyaszelerol

Fotó: Molnár Péter / haon.hu
Olvastad már?
Blagojevic gúnyosan üzent a Fradi-meccs után: "Köszönet azoknak, akik összeállítják a meccsek időpontjait"; Leandro: "A mester mindig nyugodt"
A Debrecen vezetőedzője a kiesés ellenére is nagyon büszke játékosaira. A Fradi pályaedzője viccesen reagált Dejan Stankovic kiállítására.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz