Fotó: fradi.hu

Fradi: Két magyar válogatott játékos leigazolását is bejelentették - hivatalos

Az NB I-es szezon gólkirálya, Varga Barnabás, valamint a tavaszt kölcsönben már a Fradinál töltött Baráth Péter is aláírt a zöld-fehérekhez.
Budai László 2023. június 1., csütörtök 16:29
Fotó: fradi.hu
Az NB I-es szezon gólkirálya, Varga Barnabás, valamint a tavaszt kölcsönben már a Fradinál töltött Baráth Péter is aláírt a zöld-fehérekhez.
Szerző: Budai László 2023. június 1., csütörtök 16:29

A Fradi hivatalos oldalán jelentette be két magyar válogatott játékos megszerzését is. Az egyikük az a Baráth Péter, aki a tavaszi szezont kölcsönben már a Ferencvárosnál töltötte. Amint azt korábban elsőként megírtuk, a 21 éves DVSC-középpályás teljesítményével abszolút elégedettek voltak a zöld-fehérek, akik szerették volna őt mindenképp megtartani, és miután sikerrel jártak a tárgyalások, így Baráth végleg a Ferencvárosé lett.

A másik érkező az NB I mögöttünk hagyott szezonjának gólkirálya, a 28 éves Varga Barnabás, aki Paksról szerződik az Üllői útra. Varga 31 bajnokin 26 találatig jutott az első osztályban, ezzel toronymagasan nyerte meg a góllövők versenyét, az MLSZ-nél pedig ő lett a szezon legjobb labdarúgója is.

A klub arról nem számolt be, hogy mennyi időre kötelezték el magukat a friss igazolások.

Olvastad már?
Ők lehetnek a Fradi BL-ellenfelei - itt a lista
Szinte teljes a lista az első (és remélhetőleg a második, illetve a harmadik) körben is kiemelt magyar bajnok lehetséges Bajnokok Ligája-selejtezőbeli ellenfeleit tekintve. 
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
MTK Budapest
Futács Márkó
Távozott az MTK Budapesttől Futács Márkó. A 33 éves támadó másfél éven át viselte a klub mezét, de az idei szezonban nem kapott játéklehetőséget, így a felek közös megegyezéssel bontottak szerződést.
Honvéd / Kisvárda
Lazar Cirkovic
A Magyarországon eltöltött két év után a szerb Lazar Cirkovic úgy döntött, hogy új kihívást keres távol az NB I-től és otthonától.
Tovább az összes átigazoláshoz