Fotó: fradi.hu

Fradi: Bejelentették Ryan Mmaee távozását, Angliában folytatja - hivatalos

Bejelentették, hogy távozik a Fraditól Ryan Mmaee és a Stoke Cityben folytatja pályafutását.
Nyikes Zoltán 2023. július 28., péntek 21:31
Fotó: fradi.hu
Bejelentették, hogy távozik a Fraditól Ryan Mmaee és a Stoke Cityben folytatja pályafutását.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. július 28., péntek 21:31

Hivatalossá vált, amit az elmúlt napok nemzetközi sajtóhírei alapján már sejteni lehetett:

az angol másodosztályú Stoke Citynél folytatja pályafutását a Ferencváros támadója, Ryan Mmaee.

A 12-szeres marokkói válogatott csatár két évvel ezelőtt érkezett a Fradihoz, amelyben összesen 73 tétmeccsen 32 gólt és 15 gólpasszt adott, ami összességében nem rossz mutató, ám a legtöbb FTC-szurkolónak nem erről marad emlékezetes a 25 éves támadó, az előző szezon végén ugyanis sokan megorroltak rá, amikor mutogatni kezdett a drukkereknek, akik így nem zárták a szívükbe a játékost.

Az átigazolás összegét nem hozták nyilvánosságra, ám napokkal ezelőtt az ulloi129.hu azt írta, hogy minden bónusz-feltétel esetén lenne szó a a külföldi sajtóban említett 4 millió eurós összegről, de ehhez fel kellene jutnia a Stoke-nak a Premier League-be. A Fradi állítólag 2 millió eurót (kb. 759 millió forintot) kaphatott biztosan Ryan Mmaee-ért, ez az összeg már az angol klub bennmaradása esetén is nőhet, de ha a bravúros feljutás is sikerül, akkor némileg a négymilliós összeget is meghaladná az átigazolás összértéke.

Olvastad már?
NB I: Sereghajtóból a Fradi legkomolyabb üldözőjévé vált a Puskás Akadémia – megmondjuk a “tutit” az eddigi igazolásokról
Átigazolási erősorrend az NB I-ben, avagy így igazoltak eddig a csapatok - tabellával. A Puskás Akadémia egészen keddig nem igazolt, így az utolsó helyen állt, most az első érkező a második helyre repítette Hornyák Zsolt csapatát.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Callum Styles
A Fradi újra megpróbálta megszerezni a 23 éves játékost, ám Styles az angol másodosztályba vágyott inkább. A Championshipbe való igazolás pedig klubja miatt nem jött össze.
ZTE FC
Dombó Dávid
Hivatalossá vált a csakfoci.hu korábbi információja: Zalaegerszegen folytatja pályafutását Dombó Dávid.
BVSC
Kincses Ádám
Úgy tűnik véget érhet a több hetes edzőkereső a BVSC-nél. Végül a legkézenfekvőbb döntést hozták meg a klub vezetői.
Tovább az összes átigazoláshoz