Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Fradi: Milliárdos üzletet köthet a klub - angol csapat viheti Ryan Mmaee-t

Az angol másodosztályú Stoke City szerződtetheti Ryan Mmaee-t. A Fradi 2 millió eurót biztosan kap a csatárért, de az összeg akár a duplájára is emelkedhet.
Budai László 2023. július 27., csütörtök 14:19
Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt
Az angol másodosztályú Stoke City szerződtetheti Ryan Mmaee-t. A Fradi 2 millió eurót biztosan kap a csatárért, de az összeg akár a duplájára is emelkedhet.
Szerző: Budai László 2023. július 27., csütörtök 14:19

Igen komoly üzletet köthet a Ferencváros hamarosan: Fraser Fletscher újságíró a Twitter-oldalán osztotta meg, hogy az angol másodosztályú Stoke City szerződtetheti a zöld-fehérek csatárát, Ryan Mmaee-t, akiért 4 millió eurót (kb. 1 milliárd 518 millió forintot) adhatnak.

Az ulloi129.hu pontos részleteket is megosztott az üzletről: úgy tudják, hogy minden bónusz-feltétel esetén lenne szó a fent említett összegről, de ehhez fel kellene jutnia a Stoke-nak a Premier League-be. A Fradi 2 millió eurót (kb. 759 millió forintot) kap biztosan Ryan Mmaee-ért, ez az összeg már az angol klub bennmaradása esetén is nőhet, de ha a bravúros feljutás is sikerül, akkor némileg a négymilliós összeget is meghaladná az átigazolás összértéke.

A Stoke tavaly a 16. helyen végzett, nyolc ponttal a "legjobb kieső" Wigan előtt és 16-tal a rájátszásba hatodik helyen bejutó Sunderland mögött a 24 csapatos Championshipben.

Olvastad már?
Máté Csaba: "Nagyon mélyre löktük magunkat" - a Fradit durván megviselte a feröeriek elleni kudarc
Máté Csaba vezetőedző és a Fradi csapatkapitánya, Dibusz Dénes nyilatkozott a Shamrock Rovers elleni EKL-selejtezőt megelőző sajtótájékoztatón.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz