"Én a magyarok ellen vagyok, összetöröm mind!" - kifakadt a hírhedt román klubtulaj

A romániai bajnoki versenyfutás kapcsán tett megint "érdekes" kijelentéseket a helyi foci és politika ellentmondásos alakja.
Dudás Gábor 2018. február 2., péntek 8:23
A romániai bajnoki versenyfutás kapcsán tett megint "érdekes" kijelentéseket a helyi foci és politika ellentmondásos alakja.
Szerző: Dudás Gábor 2018. február 2., péntek 8:23

Gigi Becali, a bukaresti FCSB (korábbi Steaua) tulajdonosa, aki a magyarokat, az ellenfeleket is sértő nyilatkozatairól is ismert a román és nemzetközi futballban, a tavaszi bajnoki versenyfutás kapcsán tett (megint) hangzatos és érthetetlen kijelentéseket.

Jelenleg úgy tűnik, négy fordulóval a bajnoki alapszakasz előtt - az első hat küzd majd a playoffban az aranyéremért -, hogy a kolozsvári CFR és az FCSB küzdhet a legnagyobb eséllyel az első helyért (a CFR előnye jelenleg két pont a fővárosiak előtt), míg a Becali-gárda nagy riválisa, a Miriuta Vasile által vezetett Dinamo Bukarest a felsőházi rájátszásért hajt, jelenleg a 7., pontszámban azonosan állva a Viitorul csapatával.

Becalinak egyik szituáció sem tetszik, sőt.

Meg akarok szabadulni a Dinamótól, nem akarom, hogy a playoffba jussanak, de azt igen, hogy megverjék a Craiovát. Miriuta magyar, hogyan is küzdhetne a CFR magyarjai ellen? Én a magyarok ellen vagyok, ellenük harcolok! Hogyan is lehetne a CFR a bajnok Románia centenáriumán? Orbán, a magyar miniszterelnök elkeseredetten küzd azért, hogy a CFR legyen az első. Én, Becali összetöröm mind! És ne higgyék, hogy a centenáriumi évben a bírók őket fogják majd segíteni...

- fogalmazott az 59 éves, ellentmondásos hírű politikus és üzletember.

A román bajnokság állása a hétvégi folytatás előtt:

Neked ajánljuk
Átigazolások
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Mosonmagyaróvár
Supka Attila
A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően az NB II-es Mosonmagyaróvár vezetőedzője lett Supka Attila.
Kisvárda
Milos Kruscic
A csakfoci.hu információi igaznak bizonyultak: a Kisvárda vezetőedzője lett az Újpestről távozott Milos Kruscic.
Tovább az összes átigazoláshoz