Fotó: paksifc.hu

Bognár: "Fogjuk fel pozitívan ezt az 1-1-et, holtversenyben az elsők vagyunk az MTK-val", Horváth: "Nagyon jó egyensúly van a keretben" – edzői értékelések

Az NB I 1. fordulójának nyitómeccse 1-1-es döntetlennel zárult, így értékelték a látottakat a vezetőedzők.
Nyikes Zoltán 2023. július 28., péntek 22:25
Fotó: paksifc.hu
Az NB I 1. fordulójának nyitómeccse 1-1-es döntetlennel zárult, így értékelték a látottakat a vezetőedzők.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. július 28., péntek 22:25

MTK Budapest–Paksi FC 1-1

A mérkőzésről ide kattintva olvashatsz bővebben!

Horváth Dávid (MTK): – Maga a mérkőzés kiegyenlített volt, ugyanakkor ha részekre bontjuk, akkor hol az egyik, hol a másik csapat tudott nyomást gyakorolni. Az első félidőben tízperces szakaszok voltak, a másodikban pedig a két gól alapján különíthetjük el. Tudtuk, hogy nem lesz könnyű, a célunk továbbra is az, hogy stabil NB I-es tagságunk legyen. Látjuk, hogy ez kemény lesz, de láttam a csapatomon a stabilitást, amit az első meccsen meg kell mutatni. Ez a világ egyik legkiélezettebb bajnoksága amiatt, hogy 12 csapat van 2 kiesővel. Kijavítjuk azokat a hibákat, amiket láttunk, lépésről lépésre fejlődünk, a legfontosabb a folyamatos fejlődés, ami persze nem egyszerű, lesznek hullámvölgyek, de ilyen az élvonal, ennek kell megfelelnünk és úgy érzem, ez meg is fog történni. Nagyon jó egyensúly van most a keretben, nagyon egységesek vagyunk. Mindenki mögött van egy olyan játékos, aki akár kiszoríthatja a jövő héten a másikat. Az lesz a feladata az edzői stábnak, hogy a legjobb formában lévő tizenegyet állítsuk ki, mert az egyértelműen alkalmas arra, hogy hétről hétre győzelmi eséllyel lépjünk pályára. (M4 Sport)

Bognár György (Paks): – A játék képe alapján igazságos a döntetlen, nagyjából két egyforma erőt képviselő csapat volt a pályán. Ebben ma nem volt több, meg kell becsülni most ezt az egy pontot. Elégedett nem vagyok, mert a csapat hátsó részét az élet állította össze, hiszen sérült mindenki, de én a támadójátékkal vagyok elégedetlen, mert számtalan olyan pozíció volt, amikor tisztán kaptunk labdát és a befejezések sokkal jobban sikerülhettek volna, rendre elhibáztuk ezeket, 4-5 ilyen szituáció is volt. Egyelőre fogjuk fel pozitívan ezt az 1-1-et, végül is holtversenyben az MTK-val jelen pillanatban az elsők vagyunk. A reális célkitűzés az 5.-7. hely, a játékoskeretünk erre alkalmas. Ebből a meccsből is azt olvasom ki, hogy több van bennünk, nyilván, ha a sérültjeink visszajönnek, akkor stabilabbak leszünk hátul is, és akkor akár még nagyobb erőket fektethetünk a támadójátékba. (M4 Sport)

Olvastad már?
Fradi: Bejelentették Ryan Mmaee távozását, Angliában folytatja - hivatalos
Bejelentették, hogy távozik a Fraditól Ryan Mmaee és a Stoke Cityben folytatja pályafutását.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
NB III
Kun Bertalan
A PSV-t is megjárt korábbi utánpótlás-válogatott szélső, Kun Bertalan a harmadosztályú Veszprémhez szerződött.
NB III
Urbán Flórián
Bejelentették, hogy a BVSC-től távozó Urbán Flórián a harmadosztályú Csornánál lett vezetőedző.
DVSC
Leendő érkező
"Ha minden jól megy, 2024 nyarán leigazolunk egy rendkívül tehetséges, feltörekvő magyar játékost. Már régóta követjük a pályafutását, több mint 15 oldalnyi riportom van róla" - mondta Hayk Hovakimyan. (dvsc.hu)
Tovább az összes átigazoláshoz