Fotó: paksifc.hu

Bognár a szórakozó játékosairól: "Legközelebb nem játszanak", Kuttor: "Nem könnyű a helyzetünk, viszont nehéz" – edzői értékelések

Az NB I 19. fordulójának csütörtöki játéknapján két mérkőzést rendeztek - így értékelték a vezetőedzők a látottakat.
Nyikes Zoltán 2024. február 8., csütörtök 22:50
Fotó: paksifc.hu
Az NB I 19. fordulójának csütörtöki játéknapján két mérkőzést rendeztek - így értékelték a vezetőedzők a látottakat.
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. február 8., csütörtök 22:50

Mezőkövesd–Paksi FC 0-1

A mérkőzéstől ide kattintva olvashatsz bővebben!

Kuttor Attila (Mezőkövesd): – Partiban voltunk az éllovassal, ikszes mérkőzés volt. Amit elterveztünk, az működött, de megint rosszul jövünk ki ezekből a szituációkból, de megérdemeljük, mert ennyire párharcgyengén nem lehet játszani ezt a játékot. Ez nem játék vagy taktika kérdése, hanem egyes szituációk, például leeső vagy felívelt labdáké, amiket meg kell szerezni. Ennek ellenére mégis ikszes meccs volt, de ha ezekben a helyzetekben karakteresebbek vagyunk, akkor még jobb helyzetbe kerülhettünk volna. Samperio és Drazic lábában maradt az egyenlítés, ez a másik probléma, ami üldöz minket. Nem könnyű a helyzetünk, viszont nehéz. Mindig úgy megyünk ki a pályára, hogy véget vetünk a rossz szériának, de ehhez elöl és hátul, labda és labda nélkül is meg kell nyerni a párharcokat, anélkül nem tudunk fölényt kiharcolni, különben az ellenfél jön azzal a labdával, amivel nekünk kéne. (M4 Sport)

Bognár György (Paks): – Gratulálok a csapatnak, amit elterveztünk csapatjátékot, az működött, de egyénileg azért voltak problémák. Az egyéni teljesítmények lehettek volna jobbak, pontosabbak, de nyilván az eredménnyel elégedettek vagyunk. Nekünk nem sok babér termett az elmúlt években Mezőkövesden, úgy terveztük, hogy inkább játsszunk egy rossz meccset és próbáljuk megnyerni, ez most bejött. Azért nem vagyok túl boldog, mert a játék minősége ma sem volt igazán jó. Mindenkinek a hozzáállásával elégedett voltam és szerintem a teljesítményt tekintve Skribek és Szabó Bálint is jól játszott, de 1-0 után kicsit többet engedtek meg maguknak játékban, sőt szórakoztak is néha, ezért hoztam le őket– mondta Bognár, majd arra a kérdésre, hogy milyen következményei lesznek ennek a szórakozásnak, viccesen felelt. – Semmi, legközelebb nem játszanak – válaszolta nevetve Bognár, majd a 100 %-os tavaszi mérleget is értékelte. – A pontszám megfelelő, a csapatjáték is működik, egyben vagyunk, de azt gondolom, minőségben ettől még leszünk jobbak is. (M4 Sport)

Kecskeméti TE–Diósgyőri VTK 2-1

A mérkőzéstől ide kattintva olvashatsz bővebben!

Szabó István (KTE): – Nagyon jó csapatot tudtunk legyőzni, még ha néha szerencsével is. Játékban nem voltunk pariban az ellenfelünkkel, de óriási szívvel küzdöttek a játékosaim, amiért dicséretet érdemelnek. A Diósgyőr játékban előttünk áll, de ez az érdemeinkből semmit nem von le – hangsúlyozta Szabó István, aki elárulta, félidei cseréjének taktikai oka volt, szerették volna lezárni a jobb szélt is a DVTK előtt. A kecskeméti vezetőedző a hatpontos tavaszi rajt kapcsán megjegyezte, egyben van a csapat, jó a hangulat. (M4 Sport)

Simon Miklós (DVTK): – A csapat hozzáállásával elégedett vagyok, amit kértünk tőlük, azt visszakaptam a pályán. Rengeteg helyzetet kidolgoztunk, sajnos ezeket nem sikerült belőni, azt éreztem, hogy a két gólon kívül nem is volt nagy helyzete a Kecskemétnek. Igaz, azt a kettőt belőtték, ilyen szempontból mondhatjuk, hogy a győzelmük megérdemelt – hangzott Simon Miklós értékelése. A DVTK ideiglenes szakvezetője a két meccsen szerzett egy pont ellenére is derűlátó, szerinte jó irányba tart a csapat, megfelelő az öltöző, minőségi játékosokkal. Kiemelte, hogy a Kecskemét ellen – pláne idegenben – rendkívül nehéz játszani, hiszen nagyon masszív csapatról van szó. (M4 Sport)

Olvastad már?
Újpest: Megvan Vignjevic utódja, visszatért a Fradi elleni 6-0 vezetőedzője - hivatalos
A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően az Újpest kinevezte vezetőedzőnek Mészöly Gézát.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Siófok
Vukmir távozott, megvan az utódja
Dragan Vukmir távozott a Siófok vezetőedzői posztjáról, utódja a legutóbb Ajkán dolgozó Jeney Gyula lett.
Kisvárda
Figyelmeztetés a légiósoknak
Az NB I-es klub egy jogi szakértőn keresztül adott ki hivatalos közleményt a légiósok helyzetével kapcsolatban.
Paksi FC
Ötvös Bence
A Paks is érdeklődik a Kisvárda nyáron lejáró szerződésű játékosa, Ötvös Bence iránt. (Nemzeti Sport)
Tovább az összes átigazoláshoz