Bajnokcsapat kispadjára ülhet le Szivics külföldön

Az edzőt kereső montenegrói címvédő, az FK Buducnost Podgorica tréner-jelöltjei között a korábbi kecskeméti, diósgyőri, paksi és mezőkövesdi szakvezető, Szivics Tomiszláv is ott van.
Dudás Gábor 2017. december 21., csütörtök 12:45
Az edzőt kereső montenegrói címvédő, az FK Buducnost Podgorica tréner-jelöltjei között a korábbi kecskeméti, diósgyőri, paksi és mezőkövesdi szakvezető, Szivics Tomiszláv is ott van.
Szerző: Dudás Gábor 2017. december 21., csütörtök 12:45

A hétvégéig akár eldőlhet, ki lesz a Buducnost Podgorica új szakvezetője azután, hogy az eddigi tréner, Dragan Kazic néhány hete távozott a kispadról. A 3-szoros montenegrói bajnokcsapat (az előző idényben is az élen végzett a fővárosi gárda) 19 fordulót követően ugyan a második helyen áll a pontvadászatban, de lemaradása 13 pont a Sutjeska mögött.

A montenegrói Sportklub információi szerint az edzőjelöltek egyike az a Szivics Tomiszláv, aki legutóbb, 2017 májusáig a Mezőkövesd kispadján ült, de volt szakvezető Kecskeméten, Diósgyőrben és Pakson is az NB I-ben. Magyar Kupa- és Ligakupa-győztesnek is mondhatja magát a magyar állampolgársággal is rendelkező 51 éves tréner.

A Buducnost sportigazgatója, Miloljub Ostojic elismerte, hogy Szivics a jelöltek egyike, mint ahogy a volt szerb szövetségi kapitánnyal, Radovan Ćurčićcsal, valamint Vladimir Vermezovićcsal, a Partizan Belgrád egykori vezetőedzőjével is felvették már a kapcsolatot.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz