Fotó: fehervarfc.hu

Az Újpest visszavásárolná a Viditől a korábbi magyar játékosát

A Csakfoci úgy tudja, hogy az Újpest szívesen látná újra soraiban Katona Mátyást.
Csakfoci.hu 2024. június 11., kedd 14:17
Fotó: fehervarfc.hu
A Csakfoci úgy tudja, hogy az Újpest szívesen látná újra soraiban Katona Mátyást.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. június 11., kedd 14:17

A 2022/23-as kiírás téli átigazolási szezonjának egyik legnagyobb durranása volt, amikor az Újpest FC értékesítette Csongvai Áron és Katona Mátyás játékjogát a Vidinek. A negyedik kerületiek akkor azt írták, hogy olyan ajánlatot kapott a klub, ami rekordközeli a Magyarországon két labdarúgó-egyesület közötti átigazolások történetében.

A Csakfoci információi szerint előfordulhat, hogy másfél év elteltével újabb csavar jöhet Katona karrierjében, úgy tudjuk ugyanis, hogy az Újpest visszavásárolná korábbi játékosát a Viditől. Mindez persze nem lesz egyszerű, lévén fiatalabb magyar játékosról van szó, akinek alighanem megkéri az árát a fehérvári klub.

A 24 éves támadó középpályás korábban három évet húzott le a lila-fehérek első csapatában, ahol összesen 63 tétmérkőzésen 8 gólt és 4 asszisztot jegyzett, míg a Vidinél eltöltött eddigi másfél év alatt 47 meccsen 10 gól és 11 assziszt a mutatója.

Korábban azt is megírtuk, hogy Katonán kívül a Vidi további két kulcsemberét is kinézte magának az Újpest, de Bartosz Grzelak is kiköthet még a lila-fehéreknél.

Olvastad már?
Újpest: Itt a nagy bejelentés, 23-szoros magyar válogatott védőt igazoltak - hivatalos
Szerződésének lejártával távozott a Fehérvár FC-től Bese Barnabás, aki Újpesten folytatja pályafutását.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE
Érkező
Egy szezonra szóló kölcsönszerződés keretein belül csatlakozik a Zalaegerszeghez a Puskás Akadémia fiatal középpályása, Bakti Balázs. (ztefc.hu)
Kisvárda
Újabb érkező
Budafoki kitérővel Zalaegerszegről érkezett a középpályás, Soltész István, aki felnőtt szinten most először játszhat egy csapatban fivérével, Dominikkal.
Kisvárda
Új igazolás
A klub harmadik nyári szerzeménye a 29 éves kapus, Hrabina Alex, aki legutóbb az NB III-as Tiszaújvárosban játszott, de az NB I-ben a DVSC színeiben is szerzett tapasztalatot.
Tovább az összes átigazoláshoz