Fotó: fehervarfc.hu

NB I: Az Újpest ajánlatot tett a rivális edzőjének - így áll az ügy

Információink szerint a Fehérvárt irányító Bartosz Grzelak továbbra is erős jelölt a lila-fehér kispadra.
Csakfoci.hu 2024. június 10., hétfő 10:42
Fotó: fehervarfc.hu
Információink szerint a Fehérvárt irányító Bartosz Grzelak továbbra is erős jelölt a lila-fehér kispadra.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. június 10., hétfő 10:42

Május végén a Csakfoci számolt be róla elsőként, hogy az Újpest egyik fő kiszemeltje Bartosz Grzelak a lila-fehér kispadra. Most a Nemzeti Sport is megerősíti honlapunk korábbi értesüléseit, és szintén azt írja, hogy a fehérváriakat irányító trénert szeretnék megszerezni Újpesten, és már ajánlatot is tehettek neki.

Lapunk szintén úgy tudja, hogy Grzelak továbbra is erős jelölt a IV. kerületieknél, de mivel élő szerződése van, ezért a kluboknak is meg kell egyezniük.

Ez azért sem lehet lehetetlen, mert információink szerint Fehérváron sem mindenképpen a svéd szakemberrel képzelik el a jövőt. Bár az eredményességre nem lehetett panasz, hiszen Grzelakkal nemzetközi kupaszereplést ért el a Vidi, úgy tudni, hogy a klubvezetés számára fájó pont volt, hogy a szakvezető nem volt tekintettel a fiatalszabály betartására, emiatt pedig az egyesület komolyabb összegtől esett el.

Az Újpest-Grzelak ügyben már fejlemények is vannak - erről alábbi cikkünkben olvashatsz. 

Olvastad már?
Újpest: Grzelak a teljes stábjával érkezhet a Viditől - már célegyenesben van a klubváltás
A Csakfoci információi szerint hamarosan bejelenthetik a felek Grzelak Fehérvárról Újpesre szerződését - a tréner ráadásul nem egyedül érkezne.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Kölcsönadás
Zuigéber Ákos a következő idényt a Budafok csapatánál tölti majd kölcsönben. A 21 éves támadó tavasszal a Szegednél szerepelt, 11 bajnokin egy gólt szerzett. (mtkbudapest.hu)
ZTE
Zoran Lesjak
A szlovén élvonalbeli lendvai Nafta bejelentette a Zalaegerszegtől távozó Zoran Lesjak érkezését.
Szentlőrinc
Távozott a vezetőedző
A Szentlőrinc tulajdonosának döntése értelmében távozott a vezetőedzői posztról Pichler Gábor. A Csakfoci korábbi értesülése szerint Waltner Róbert lesz a klub új trénere.
Tovább az összes átigazoláshoz