Újpest: Grzelak a teljes stábjával érkezhet a Viditől - már célegyenesben van a klubváltás

A Csakfoci információi szerint hamarosan bejelenthetik a felek Grzelak Fehérvárról Újpesre szerződését - a tréner ráadásul nem egyedül érkezne.
Budai László 2024. június 12., szerda 8:25
A Csakfoci információi szerint hamarosan bejelenthetik a felek Grzelak Fehérvárról Újpesre szerződését - a tréner ráadásul nem egyedül érkezne.
Szerző: Budai László 2024. június 12., szerda 8:25

Korábban, még május végén a Csakfoci elsőként számolt be arról, hogy az Újpest a Fehérvár vezetőedzőjét, Bartosz Grzelakot nevezheti ki a csapat élére. Az elmúlt napokban felpörögtek az események, a lila-fehér klub már ajánlatot is tett a trénernek, és honlapunk arról is írt, miért nem ragaszkodna egymáshoz a svéd-lengyel edző és a Vidi.

Legfrissebb információink szerint célegyenesbe került a klubváltás, amelyet hamarosan be is jelenthetnek a felek. Grzelak ráadásul a tervek szerint nem egyedül érkezne, hanem szinte a teljes stábját vinné - az egyezkedés már arról zajlik, hogy pontosan kiket tudna magával csábítani Fehérvárról a IV. kerületbe. Úgy tudjuk, az asszisztensedző és az erőnléti edző is átigazolhat, de az is elképzelhető, hogy a kapusedző is vele tartana.

Jelenleg Grzelaknak Johan Sandahl a pályaedzője a Fehérvárnál, az erőnléti edző Száraz Ádám, míg a kapusokkal Elbert András foglalkozik.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC
Ominger Gergő
A Fehérvár FC és a Puskás Akadémia FC megállapodásának értelmében kölcsönbe érkezik a Vidihez a középpályán bevethető, utánpótlás-válogatott Ominger Gergő.
ETO FC Győr
Akadémisták kaptak szerződést
A 19 éves védő, Kulcsár Martin és a 17 éves Décsy Ádám személyében a győriek két akadémistája kapott profi szerződést.
Tatabánya
Nagy fogást jelentettek be
A szurkolói ankéttal egybekötött sajtótájékoztatón Dragóner Attila ügyvezető mindenkit meglepett és bemutatta az NB II-es csapat új igazolását, Vida Kristophert.
Tovább az összes átigazoláshoz