Fotó: fehervarfc.hu

A Vidi közleményben figyelmeztette szurkolóinak egy csoportját: "Minősíthetetlen stílusban, fenyegetően lépnek fel az egyik játékos irányában"

Az első csapat játékosai és a szakmai stáb tagjai közösen határolódtak el a drukkerek egy csoportjától.
Póczik Dávid 2023. november 30., csütörtök 10:25
Fotó: fehervarfc.hu
Az első csapat játékosai és a szakmai stáb tagjai közösen határolódtak el a drukkerek egy csoportjától.
Szerző: Póczik Dávid 2023. november 30., csütörtök 10:25

2023-ban még három mérkőzés vár a Fehérvár csapatára az NB I-ben, a Vidi a Puskás Akadémia és a Paks ellen otthon lép pályára, a két bajnoki között pedig Mezőkövesdre utazik. A klub hivatalos közleményt adott ki a fontos összecsapások előtt, melyben arra kérik szurkolóik egy csoportját, hogy fejezzék be minősíthetetlen viselkedésüket.

A Sóstói Stadionban jellemzően nagyszerű hangulat uralkodik, amelyért hálásak vagyunk szurkolóinknak, a jelentős többség sportszerűen biztatja kilencven percen keresztül a csapatot. Az elmúlt hónapokban azonban a lelátón helyet foglalók egy kisebb csoportja már a bemelegítés első percétől kezdve minősíthetetlen stílusban, fenyegetően lép fel az első csapat egyik játékosának irányában.

Hozzáteszik, hogy az első csapat játékosai és a szakmai stáb tagjai közösen elhatárolódnak ettől a jelenségtől, és kérik ezen szurkolókat, hogy fejezzék be ezt a tevékenységüket, amely negatív hatással lehet a csapat és a szurkolók kapcsolatára. Kiemelik, a drukkerek többségének köszönik az egész éves kitartó szurkolást és azt, hogy a gyengébb eredmények idején is biztatták a csapatot.

"Bízunk benne, hogy jó hangulatban, sikeresen zárjuk az évet, és a mérkőzések végén közösen ünnepelhetünk a három pontoknak örülve" - zárja a közlemény.

A teljes közlemény itt érhető el!

Olvastad már?
Petry: "Lehet, hogy ez az utolsó ilyen munkám" - exkluzív interjú a Hertha-perről, Rossiról és a Dibusz-Gulácsi párharcról
Két és fél éve a Hertha kirúgta egy interjú miatt, de most újra munkába állt. Petry Zsolt őszintén beszélt a berliniekkel folytatott pereskedéséről. Nem bánta meg az elküldéséhez vezető nyilatkozatát, sőt, ma is ugyanezt mondaná. Nem tartja kizártnak, hogy ezen a szinten a Samsunspor lesz az utolsó klubja kapusedzőként, de már tudja, hogy mit csinál majd az elkövetkező években. Szerinte Dibusz Dénes simán védhetett volna egy erősebb bajnokságban is, de jó döntést hozott, hogy 30 évesen már nem igazolt el a Fraditól. Elmondta, mit jelent a Rossi-faktor a magyar válogatott életében és azt is, hogy Dárdai Pál miért nem lett topklub edzője. Exkluzív interjú Petry Zsolttal.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Kuznyecov Szergej
A csakfoci.hu számolt be először arról vasárnap, hogy Kuznyecov Szergej az egyik jelölt a győri kispadra. A Kisalföld ezúttal azt írja, hogy csütörtökön Győrben járt Kuznyecov és az ETO vezetőivel tárgyalt.
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Tovább az összes átigazoláshoz