Fotó: pfla.hu

A Puskás magyar válogatott játékosa: "Azért is küzdünk, hogy akár a Fradit is utolérjük"

Nagy Zsolt, a Puskás Akadémia válogatott labdarúgója úgy készül, hogy felcsúti csapata a bajnokság tavaszi idényében még a tabellát fölényesen vezető Ferencvárossal is felveszi a versenyt.
Nyikes Zoltán 2023. január 26., csütörtök 17:47
Fotó: pfla.hu
Nagy Zsolt, a Puskás Akadémia válogatott labdarúgója úgy készül, hogy felcsúti csapata a bajnokság tavaszi idényében még a tabellát fölényesen vezető Ferencvárossal is felveszi a versenyt.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. január 26., csütörtök 17:47

A hátvéd csütörtökön a közmédiának kifejtette: nagyon jól sikerült a téli edzőtáboruk, ahol erős ellenfelekkel vívtak felkészülési meccseket. A felcsúti együttes téli érkezőiről elmondta: a svéd Jonathan Levinek már sikerült beilleszkednie, és erősítésnek érzi a csatárt, miként reméli, a közös munkába csupán a héten becsatlakozott horvát Karlo Bartolec is az lesz hamarosan.

– Nagyon sűrű lesz a februárunk, a bajnokság mellett még a Magyar Kupában is játszunk. Előbbiben a dobogóért küzdünk, remélem, meg tudjuk előzni az előttünk álló két csapatot, mert a Ferencváros azért elég messze van. Természetesen azért is küzdünk, hogy akár őket is utolérjük

– utalt Nagy Zsolt a felcsútiakkal azonos pontszámmal álló, de több győzelmének köszönhetően együttesét megelőző harmadik Kisvárdára, valamint az egypontos előnnyel második Kecskemétre.

A címvédő és éllovas Ferencváros úgy szerzett 12 ponttal többet a Puskás Akadémiánál, hogy közvetlen üldözőihez képest egy mérkőzéssel kevesebbet játszott. A PAFC vasárnap a Mezőkövesd vendégeként kezdi meg a tavaszi szezont, mint Nagy Zsolt kiemelte: riválisukhoz sok új játékos érkezett a télen, ezért úgy gondolja, az ellenfél összeszokatlansága az ő előnyükre szolgálhat. Már csak azért is, mert idegenbeli mumusuk ellen a három pont megszerzésére törekednek. A felcsúti gárda a Young Boys, a Jablonec és a Karlsruhe együttesével mérkőzött meg Spanyolországban - előbbi kettőtől kikapott, utóbbit legyőzte -,

Hornyák Zsolt vezetőedző szerint ezek a találkozók ideális erőfelmérőnek bizonyultak azt követően, hogy kiváló minőségű pályákon, jó időjárási körülmények között tudták elvégezni a tervezett edzésmunkát. Az olyan meccseken, amelyeken a bajnokság őszi szakaszában döntetlent értek el, szeretnék megnyerni, illetve ezeken a korábbiaknál több gólt szerezni.

– És persze felzárkózni a Fradi mögé, lehetőség szerint minél közelebb, dobogón végezni, ha lehetséges. Ez szerepel az álmainkban és a terveink között – nyilatkozta csapatával szemben támasztott tavaszi elvárásairól, valamint az együttes céljáról. (MTI)

Olvastad már?
Spórolnak a Honvédnál: Kiderült, miért nem igazoltak egyet sem, és hogy eladják-e Szappanost
A Honvéd sportigazgatója, Chris Docherty beszélt az őszi gyenge teljesítményről, a vezetőedző kiválasztásáról és a kispestiek keretéről is.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Mosonmagyaróvár
Supka Attila
A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően az NB II-es Mosonmagyaróvár vezetőedzője lett Supka Attila.
Kisvárda
Milos Kruscic
A csakfoci.hu információi igaznak bizonyultak: a Kisvárda vezetőedzője lett az Újpestről távozott Milos Kruscic.
Tovább az összes átigazoláshoz