A montenegrói kapitány: "Nekünk voltak nagyobb helyzeteink, a Puskás Arénában nagyon rég játszott úgy csapat, mint a miénk"

Miodrag Radulovic szerint nem is tudtak eleget pihenni a budapesti meccsre, miközben a mieinknek volt egy fáradhatatlan Szoboszlai Dominikja.
Csakfoci.hu 2023. november 19., vasárnap 18:52
Miodrag Radulovic szerint nem is tudtak eleget pihenni a budapesti meccsre, miközben a mieinknek volt egy fáradhatatlan Szoboszlai Dominikja.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. november 19., vasárnap 18:52

Miodrag Radulovic, a vasárnap Budapesten 3-1-s vereséget szenvedő, így az egyenes ági Eb-re jutásról lemaradó montenegrói válogatott szövetségi kapitánya szerint Szoboszlai Dominik klasszisa és csapata rosszabb helyzetkihasználása döntött a Puskás Arénában.

- Ma nem voltunk elég frissek, nem volt 72 óránk sem pihenni, míg a magyaroknál Szoboszlai Dominik például a Premier League-ből jön, 90 perceket játszik kint, 90 percet játszott csütörtökön, és most is, mégis képes volt ilyen megoldésokra. Ilyen gólokra nem lehet felkészülni.

De úgy érzem, összsségében nekünk nagyobb lehetőségeink voltak a gólokra, mint a magyar csapatnak. Azt is kiemelném, hogy szerintem a Puskás Arénában nagyon rég játszott úgy csapat, mint a miénk

- fogalmazott a meccs és a mieink kapcsán a vendégek trénere a vasárnapi Eb-selejtezőt követően.

Olvastad már?
Szoboszlai soha ilyen nyíltan nem beszélt a válogatottról: "Az ellenfél 8-asa kicsit felhúzott, a végén rájött, hogy hol van" - a kapitány értékelése
A fantasztikusan, veretlenül és csoportelsőséggel zárult Eb-selejtezőket értékelte Szoboszlai Dominik, a magyar válogatott csapatkapitánya - méghozzá nem éppen rendhagyó módon, nyíltan és őszintén beszélve a nemzeti csapatról.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz