Fotó: dvsc.hu

A Loki edzője: "Tavaly végig a nemzetközi porondért harcoltunk, ezért most nem panaszkodhatunk" - értékelések

Így látták a vezetőedzők a Debrecen-Mezőkövesd (3-1) NB I-es bajnokit.
Budai László 2023. augusztus 1., kedd 8:16
Fotó: dvsc.hu
Így látták a vezetőedzők a Debrecen-Mezőkövesd (3-1) NB I-es bajnokit.
Szerző: Budai László 2023. augusztus 1., kedd 8:16

A DVSC hátrányból fordítva verte 3-1-re a Mezőkövesdet az NB I 1. fordulójának hétfő esti mérkőzésén. A találkozót követően így értékeltek a vezetőedzők.

Srdjan Blagojevic (DVSC): - Említettem a mérkőzés előtt is, hogy nem számítok szép játékra, az első félidőben ennek megfelelően is alakult a mérkőzés. Túlságosan visszafogottak, félénkek voltunk, éreztük a nyomást, és ez látszott is rajtunk. Loncar első gólja gyönyörű volt, az a találat tartott minket életben, nagyon nehéz lett volna 0-1-gyel az öltözőbe menni.

Tavaly végig azért harcoltunk, hogy a nemzetközi kupában indulhassunk, ezért most nem panaszkodhatunk semmire, mondtam a játékosoknak, hogy nehéz lesz, de csak élvezzék, és használják ki ezt az időszakot.

(M4 Sport alapján)

Kuttor Attila (Mezőkövesd): - Amit elterveztünk, az működött, de folyamatosan őrölt fel minket az ellenfél, ennek következtében végül fölénk kerekedett, így megérdemelten nyert. Kicsit elfogytunk, próbáltunk frissíteni, emiatt talán legalább mezőnyben kiegyenlítettebb lett a játék, de el kell ismerni, hogy a jobb csapat nyert. Sok mindenen kell még csiszolni, fel kell építeni magunkat arra a szintre , hogy pariban tudjunk lenni egy ilyen csapattal. A tavaszi bajnokkal játszottunk, amely jó formában van, nemzetközi szinten szerepel, úgyhogy szégyellnivalónk nincs. (M4 Sport alapján)

Olvastad már?
Dárdai elárulta, kis híján ehhez a német csapathoz igazolt a Viditől érkező fia: "Mindenhol több pénzt tudtak volna keresni a gyerekeim"
Édesapja elárulta, a Viditől távozó szélső közel állt ahhoz, hogy a szintén német másodosztályú Düsseldorfhoz igazoljon.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Paks
Hegedűs János
Hegedűs János a Paksi FC kölcsönjátékosaként szerepel majd az új szezonban az FK Csíkszereda együttesében.
Hertha
Dárdai Márton
Német sajtóhírek szerint bizonytalan Dárdai Márton jövője a Herthánál. A magyar válogatott védőre számítana klubja, ő azonban szívesebben futballozna az élvonalban.
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Tovább az összes átigazoláshoz