Fotó: sozcu.com.tr

Minden szem Szalaira szegeződhet a csúcsrangadón: Bombaformában lévő csatárt kell megállítania - ezt várják tőle a törökök

A Besiktas támadója, Vincent Aboubakar sok gondot okozott a Fenerbahcénak a novemberi bajnokin, ezúttal Szalai Attilának kell megállítania a válogatott csatárt.
Nyikes Zoltán 2021. március 20., szombat 16:09
Fotó: sozcu.com.tr
A Besiktas támadója, Vincent Aboubakar sok gondot okozott a Fenerbahcénak a novemberi bajnokin, ezúttal Szalai Attilának kell megállítania a válogatott csatárt.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. március 20., szombat 16:09

A bajnoki cím szempontjából is rendkívül fontos rangadó vár a Szalai Attilát is foglalkoztató Fenerbahcéra, amely az éllovas Besiktas otthonába látogat a török bajnokság 31. fordulójának vasárnapi játéknapján.

A két élcsapat mérkőzésének felvezetőiben a török lapok szinte egyöntetűen kiemelik, hogy a védők teljesítményén lesz a hangsúly, a hazai oldalon a Domagoj Vida-Welinton, míg a vendégeknél a Serdar Aziz-Szalai Attila kettőse fogja játszani a kulcsszerepet.

A sozcu.com.tr azt írja, a magyar válogatott védő első számú feladata a parádés formában lévő, a góllövőlista második helyén álló, és a két csapat egymás elleni első meccsén duplázó Vincent Aboubakar megállítása lesz. A lap szerint a kameruni válogatott támadó a liga legveszélyesebb játékosa olyan helyzetekben, amikor szűk területen kell befejeznie egy támadást, így Szalainak árnyékként kell követnie őt.

A Fenerbahce jelenleg a török élvonal harmadik helyén áll, öt ponttal lemaradva az éllovas - és egy meccsel kevesebbet játszó - Besiktas, három egységgel pedig a második Galatasaray mögött.

Olvastad már?
Bejött a váltás: Brutálisan megnőtt Szalai értéke - szinte az egész török bajnokság a hátát nézi
Hatalmas ugrás következett be a Fenerbahcéban játszó magyar válogatott hátvéd, Szalai Attila piaci értékében az elmúlt öt hónap alatt nyújtott remek teljesítményének köszönhetően.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Újpest
Josué
A Legiától távozó 4-szeres portugál válogatott Josuét beajánlották Újpesten, de Bartosz Grzelak nem tartott igényt a 33 éves középpályásra.
Csákvár
Új igazolás
Az elmúlt hetekben a csapattal készülő Haragos Viktor (legutóbb Honvéd) a 2024/25-ös bajnokságban az Aqvital FC Csákvárt erősíti.
Tovább az összes átigazoláshoz