Légiósok: Kádár megérkezett Kínába, két hétre karanténba került

A Shandong Luneng magyar válogatott hátvédje a napokban érkezett meg Kínába, kiérkezése után kéthetes házi karanténba került, ahonnan üzent a szurkolóknak. Kádár Tamás jó eséllyel bemutatkozhat a július 25-i szezonrajton.
Csakfoci Admin 2020. július 4., szombat 10:44
A Shandong Luneng magyar válogatott hátvédje a napokban érkezett meg Kínába, kiérkezése után kéthetes házi karanténba került, ahonnan üzent a szurkolóknak. Kádár Tamás jó eséllyel bemutatkozhat a július 25-i szezonrajton.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. július 4., szombat 10:44

Július 2-án sikeresen megérkezett Kínába Kádár Tamás, a Shandong Luneng magyar válogatott hátvédje. Kiérkezése után a hatósági protokollnak megfelelően egyből kéthetes karanténba került a magyar légiós, aki egy fotón keresztül mutatta meg az otthoni elszigeteltséget, közben a szurkolóknak is üzent.

- Visszatértem, találkozunk 14 nap múlva. Harcoljunk a bajnokságért! - írta a papírra Kádár, aki tünetmentes, már itthon, Magyarországon is volt önkéntes házi karanténban.

A sports.sina.cn cikke szerint Kádár a kötelező kéthetes karantén után legkorábban július 18-án edzhet a csapattal együtt, egy héttel a bajnokság kezdete előtt. A pontvadászat februárban indult volna, ám a koronavírus-járvány miatt eddig nem lehetett megkezdeni a küzdelmeket.

A szövetség éppen szerdán jelentette be, hogy alapos mérlegelése után, a biztonsági szempontokat is vizsgálva az a határozat született, hogy két városban, Szucsouban és Talienben rendezik meg a bajnokikat. Az együtteseknek legkésőbb július 21-ig meg kell érkezniük a helyszínre, majd július 25-én kezdődnek a meccsek.

A csoportkör végén az első négy-négy helyezett a bajnoki címért folytatja majd, az utolsó négy-négy pedig a kiesés elkerüléséért.

Kádár a honlapunknak adott interjúban beszélt többek között arról is, miért kellett elhagynia télen a Dinamo Kijevet, és az oroszországi megkeresése ellenére, miért választotta a kínaiakat. A koronavírus-járvány kitörése után elmondta, már nagyon várja, hogy megismerje az új csapattársait.

TOVÁBBI EXKLUZÍV HÍREKÉRT KÖVESD A CSAKFOCI.HU-T A FACEBOOKON IS:

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Kerkez: irány az MU?
A magyar válogatott játékos édesapja éppen most fotózkodott a Kerkez iránt állítólag érdeklődő MU menedzserével, Erik Ten Haggal.
MLSZ
Szélesi Zoltán
A Csakfoci információja szerint Szélesi léphet feljebb és ő veheti át az U21-es válogatott irányítását Gera Zoltán távozása után.
Vasas
Gera az új edző
Desits Szilárd távozik az angyalföldiektől, a csapatot Gera Zoltán irányítja a jövőben - jelentette be a klub.
Tovább az összes átigazoláshoz