Hivatalos: Plusz három év - a volt Vidi-edző 627 millióért hosszabbított Moszkvában

Az orosz élvonalban szereplő Lokomotiv Moszkva három évvel meghosszabbította Marko Nikolic vezetőedző szerződését.
Csakfoci Admin 2021. május 21., péntek 21:28
Az orosz élvonalban szereplő Lokomotiv Moszkva három évvel meghosszabbította Marko Nikolic vezetőedző szerződését.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. május 21., péntek 21:28

A Lokomotiv Moszkva pénteki tájékoztatása szerint a kispadot tavaly május közepén elfoglaló 41 éves szerb tréner akkor kötött megállapodása 2022 nyaráig szólt, ezt hosszabbították meg most három évvel.

Nikolic sajtóhírek szerint évi 1,8 millió eurót (627,3 millió forintot) tesz majd zsebre a  háromszoros orosz bajnoknál.

- Nagyon örülök és boldog vagyok, hogy három évvel meghosszabbítottuk a szerződést. A szurkolóinkkal való találkozás során mondtam, most kezdtük el gyűjteni a trófeákat. Szeretnék köszönetet mondani az egész Lokomotiv-csapatnak és az egész edzői stábnak. Köszönöm a klub vezetőségének, hiszen könnyed tárgyalásokon vagyunk túl a szerződésemet illetően, gyorsan megegyeztünk. Együtt megyünk tovább. Természetesen köszönöm a szurkolóknak a támogatást, nagyon szeretném, ha minél többen lennének a meccseken. Köszönöm a családomnak, hogy mindig mögöttem állnak és támogatnak - nyilatkozta a papírok aláírását követően Nikolic.

A korábban a MOL Fehérvár FC-t 2017 és 2019 között irányító szakember jelentős ellenszélben kezdte meg munkáját az orosz fővárosban, azonban az idő őt igazolta: kupagyőzelemmel fogta be végleg a kritikusai száját, miután a múlt heti Krilja Szovjetov Szamara 3-1-es legyőzésével megnyerte az orosz kupát.

- Minden edzőnek időre van szüksége ahhoz, hogy hatékony csapatot építsen. Idén tavasszal jelentős előrelépést láttunk mind az egész csapat, mind a játékosok tetteiben. Örömünkre szolgál, hogy új szerződést hosszabbítottunk Marko Nikolic vezetőedzővel, és a benne foglalt időtartamot megfelelőnek tartjuk ahhoz, hogy olyan csapatot hozzunk létre, amely képes lehet sikereket elérni mind Oroszországban, mind az európai kupaporondon - mondta a klubhonlapnak Vladimir Leonchenko vezérigazgató.

A Lokomotiv a nagy menetelésének köszönhetően a harmadik helyen zárt a bajnokságban - a Zenit és Szpartak mögött -, így a következő idényben az Európa Liga csoportkörében indulhat.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz