A holland bajnokságból mutatjuk a hétvége "tuti" tippjeit

Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata – intelligens elemzőrendszere segítségével – felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Póczik Dávid 2022. január 29., szombat 13:15
Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata – intelligens elemzőrendszere segítségével – felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Szerző: Póczik Dávid 2022. január 29., szombat 13:15

Szombaton kora este az FC Eindhoven a Maastrichtot fogadja. A forma egyértelműen a hazaiak mellett szól, akik otthon ráadásul életveszélyesek. Nem borul a papírforma, így sima H-t várunk 1,5-ért.

Este 9-től Excelsior-Emmen rangadót rendeznek. A mérkőzésnek nagy a tétje, hiszen mindkét gárda a feljutásra hajt. A rotterdamiak rossz szériában vannak, nem úgy a piros-fehérek. Az az érzésünk, hogy három találattal nyugodtan számolhatunk, amely az irodáknál 1,7 körüli pénzt ér.

Vasárnap fél egytől a Venlo vendége a Dordrecht lesz. A hazaiak nem brillíroznak, két vereséggel a hátuk mögött érkeznek a meccsre, a vendégek viszont megindultak, és elmozdultak az utolsó helyről: három sikert arattak az elmúlt hetekben. A védelmek gyengék, így itt is a gólokra fogadunk: az over 1,6 körül mozog, ebben van érték.

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz