A holland bajnokságból mutatjuk a hétvége "tuti" tippjeit

Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata – intelligens elemzőrendszere segítségével – felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Póczik Dávid 2022. január 29., szombat 13:15
Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata – intelligens elemzőrendszere segítségével – felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Szerző: Póczik Dávid 2022. január 29., szombat 13:15

Szombaton kora este az FC Eindhoven a Maastrichtot fogadja. A forma egyértelműen a hazaiak mellett szól, akik otthon ráadásul életveszélyesek. Nem borul a papírforma, így sima H-t várunk 1,5-ért.

Este 9-től Excelsior-Emmen rangadót rendeznek. A mérkőzésnek nagy a tétje, hiszen mindkét gárda a feljutásra hajt. A rotterdamiak rossz szériában vannak, nem úgy a piros-fehérek. Az az érzésünk, hogy három találattal nyugodtan számolhatunk, amely az irodáknál 1,7 körüli pénzt ér.

Vasárnap fél egytől a Venlo vendége a Dordrecht lesz. A hazaiak nem brillíroznak, két vereséggel a hátuk mögött érkeznek a meccsre, a vendégek viszont megindultak, és elmozdultak az utolsó helyről: három sikert arattak az elmúlt hetekben. A védelmek gyengék, így itt is a gólokra fogadunk: az over 1,6 körül mozog, ebben van érték.

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Távozó
Távozik a DVSC-től Andrija Majdevac. A 26 éves szerb támadó 2023 augusztusában érkezett a DVSC-hez, de a tavaszi szezont kölcsönben már Szerbiában töltötte.
Légiósok / Mezőkövesd
Kövesdről igazolt a szlovák élvonal újonca
A szlovák élvonalba feljutott KFC Komárno csapata hivatalosan is bejelentette a Mezőkövesdről érkező 31 éves középpályás, Nagy Gergő szerződtetését.
Nyíregyháza
Itt a második nyári igazolás
Megvan a Nyíregyháza második nyári igazolása, Tóth Balázs is a Szparinál folytatja pályafutását.
Tovább az összes átigazoláshoz