A Viditől elküldött edzőt skót sztárcsapattal hozták szóba

A norvég Henning Berg éppen a Rangersnél fejezte be játékoskarrierjét. Ha kinevezik, most edzőként is segítheti a skótokat.
Budai László 2018. február 6., kedd 13:45
A norvég Henning Berg éppen a Rangersnél fejezte be játékoskarrierjét. Ha kinevezik, most edzőként is segítheti a skótokat.
Szerző: Budai László 2018. február 6., kedd 13:45

A Videotontól nyáron elküldött Henning Berg is esélyes a skót Rangers kispadjára – számolt be róla a lengyel przegladsportowy.pl. A csapat még október végén menesztette edzőjét, azóta az U20-as együttes trénere, Greame Murty irányított.

Bergnek komoly nevekkel kell versenyeznie a kinevezésért. A Rangersnél ugyanis Tim Sherwood (korábbi Tottenham-menedzser), és Gus Poyet (korábbi Sunderland-menedzser) is szóba került, a legnagyobb esélye pedig az Aberdeen trénerének, Derek McInnesnek van.

Berg a 2016/17-es idényben irányította a Videotont, amellyel végig harcban volt a bajnoki címért, de azt végül az utolsó fordulóban rendezett „bajnoki döntőben” elbukta.

<

Neked ajánljuk
Átigazolások
Haladás
Három játékos távozott
A kialakult nehéz helyzetre való tekintettel a Haladás azonnali hatállyal felbontotta Pálfi Donát, Vanja Zvekanov és Mohos Barnabás szerződését, akik így a szezon utolsó mérkőzésén sem lépnek pályára.
DVSC
Oliveira nem kell
Távozik a DVSC-től Joao Oliveira. A 28 éves svájci szélső 2023 nyarán érkezett Debrecenbe, a Lokiban 10 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, egy gólpassz fűződik a nevéhez.
Hosszabbított
Bernd Storck
Egy plusz egy évre írt alá a korábbi magyar szövetségi kapitány Sepsiszentgyörgyön.
Tovább az összes átigazoláshoz