Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Sigér: "A végén egy kicsit megőrültünk, de nem változott meg minden", Zachariassen: "Minden érzelem megvolt ezen a meccsen"

Sigér Dávid szerint hatalmas mélyütés lett volna, ha nem nyerik meg a Cukaricki elleni találkozót.
Nyikes Zoltán 2023. december 1., péntek 10:41
Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt
Sigér Dávid szerint hatalmas mélyütés lett volna, ha nem nyerik meg a Cukaricki elleni találkozót.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. december 1., péntek 10:41

Beszédes öltözetben jelent meg a mérkőzés utáni interjún Sigér Dávid, akit jól láthatóan lelocsoltak az ünneplés során a társak.

– A végén egy kicsit megőrültünk, de hát nagyon kellett ez már nekünk. Annyira kellett egy győzelem, hogy valami átszakadjon, mert tényleg azt érzem, hetek óta csak szenvedünk, szenvedünk, szenvedünk. Kettős érzés van bennem, egyrészt nagyon ideges is vagyok, de most kiszakadt belőlünk valami ezzel az utolsó másodpercekben szerzett góllal. Most mehetek megint zuhanyozni, bár egyszer már megtettem, de nem baj, minél több ilyen pillanat legyen. Ez a futball, néha lent vagyunk, máskor pedig az égbe emelkedünkmondta a Ferencváros középpályása a Cukaricki elleni 2-1-re megnyert EKL-csoportmeccset követően.

A játékos épp a találkozó napján ünnepelte 33. születésnapját, és egész nap azt szugerálta társaiba, hogy nem lehet más a mérkőzés vége, csak győzelem.

– A csapatnak százszor elmondtam, hogy ennek nem lehet más a vége, de azért bevallom, a 60-70. perc környékén elég messze voltunk attól, hogy ebből három pont legyen. Nem tudom, minek volt ez köszönhető, hiszek abban, hogy ennek egy szép napnak kellett lennie, nagyon hálás vagyok a srácoknak, hogy nem rossz érzésekkel kell hazamenni és nem így telt el a szülinapom.

Hihetetlen, hogy a nemzetközi szereplésünkben ez mennyire nagyon mélyütés lett volna, amennyire készültünk erre a meccsre, amennyire fogadkoztunk, hogy megfordítjuk az elmúlt hetek rossz szériáját. Ez egy figyelmeztető jel, minden nem változott meg, ezt kell ebből leszűrni, de ha keményen dolgozunk érte, akkor valaminek ki kell jönnie belőle, talán ez az üzenete ennek a meccsnek.

Nagyon remélem, hogy a következő meccsen mi rúgjuk az első gólt, az sokkal pozitívabb érzést tud adni. Remélem, átszakadt most valami – zárta Sigér.

Az egyenlítő gólt jegyző Kristoffer Zachariassen is értékelte a mérkőzést az M4 Sportnak.

– Minden érzelem megvolt ezen a meccsen, ami csak úrrá lehet az emberen. Kemény volt a kezdet, korán kaptunk egy gólt, küzdöttünk, szenvedtünk, hogy jó lehetőségeket alakítsunk ki. A második félidőben egyre jobbak lettünk és az egyenlítésünk után még több lehetőségünk volt, amikor pedig Pesic belőtte ezt a hihetetlen gólt, az a legjobb érzés volt. Amikor kiegyenlítettünk, biztos voltam benne, hogy lesz még jó néhány helyzetünk, a győztes találat pedig elképesztő volt. Szerintem az elképesztő szurkolók nélkül nem tudtunk volna fordítani, nagyon nagy köszönet nekik. Nagyon sok formációt váltottunk a meccs alatt, azt mutatta meg az a cetli (amit beküldött a pályára Stankovic - a szerk.), hogy hol kell játszanunk – mondta a norvég játékos.

Lesz újra Fradi-tavasz a nemzetközi kupában? Kattints ide és szavazz!

Olvastad már?
A parádés győztes gólt szerző Fradi-támadó: "Ha minden meccs így alakul, aláírom", Dibusz: "Többet várunk magunktól mi is"
Így értékelte a Cukaricki elleni győzelmet a Ferencváros két játékosa, Dibusz Dénes és Aleksandar Pesic.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Profi szerződés
Profi szerződést kötöttek 16 éves támadójukkal, az U17-es válogatott Egri Imrével, aki már a klub U19-es együttesében bizonyít.
U Craiova 1948
Giovanni Costantino
Giovanni Costantino októberben lett az FC U Craiova 1948 vezetőedzője, azonban most távozik a román klubtól.
Puskás Akadémia
Pécsi Ármin
Pécsi Ármin 2028-ig szóló szerződést írt alá a Puskás Akadémiával.
Tovább az összes átigazoláshoz