Fotó: facebook.com/monokilehel

Sebők Vilmosék mindenkit kiakasztottak a Chelsea-Liverpoolon: Vizsgálat indult a magyar sportcsatornánál

Az Arena4 vezetősége elnézést kért Sebők Vilmos szakkommentátor és Monoki Lehel riporter viselkedése miatt, ami mindkét tábor hazai képviselőit felbosszantotta a Chelsea-Liverpool Ligakupa-döntőt követően. 
Csakfoci.hu 2024. február 27., kedd 19:08
Fotó: facebook.com/monokilehel
Az Arena4 vezetősége elnézést kért Sebők Vilmos szakkommentátor és Monoki Lehel riporter viselkedése miatt, ami mindkét tábor hazai képviselőit felbosszantotta a Chelsea-Liverpool Ligakupa-döntőt követően. 
Szerző: Csakfoci.hu 2024. február 27., kedd 19:08

A vasárnapi Chelsea-Liverpool Ligakupa-döntőt élőben, sőt, a helyszínről közvetítette az Arena4, amelyet Monoki Lehel riporter és Sebők Vilmos, korábbi magyar válogatott játékos és szakkommentátor képviselt a Wembleyben.

A drámai Liverpool-sikerrel zárult finálét követően a Vörösök drukkerei elénekelték a londoni futballszentélyben a klub legendás dalát, a "You’ll Never Walk Alone"-t, eközben a Wembley gyepszőnyegén sétálgató Sebők látványosan és mosolyogva vezényelni kezdett a drukkereknek, miközben Monoki nevetve rögzítette és közzé is tette a történteket.

Ezzel a viselkedéssel azonban mind a liverpooli, mind a londoni drukkereket magára haragította a két televíziós, mondván tiszteletlenül viselkedtek egy emelkedett pillanatban, illetve látszólag örültek a Pool sikerének és a Kékek vereségének.

Emiatt Monoki Lehel a Facebookon kért elnézést egy nyilvános posztban:

"Tisztelt Pool-szurkolók, kedves futball-barátok,

A Ligakupa-döntő utáni történések kapcsán szeretnék elnézést kérni azoktól, akiket megbántottunk. Nem magyarázkodni szeretnék, egyszerűen csak bocsánatot kérni a bunkó megnyilvánulásért. Hibáztunk, és egy pillanatra elfelejtettük a Shankly-féle mondást: "Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb.”

Köszönöm, hogy elolvastátok, barátsággal: Monoki Lehel"

Nem sokkal később az Arena4 is kiadott egy közleményt, elítélve munkatársai viselkedését és elnézést kért a történtekért, valamint bejelentette, hogy vizsgálatot indít az ügyben.

A csakfoci.hu információi szerint komoly következményei lehetnek a történteknek, és nem kizárt, hogy Sebők ugyanúgy távozhat ettől a csatornától is, ahogy korábban az M4 Sporttól is menesztették.

"A Network4 Media Group minden szurkolótól elnézést kér munkatársai, Monoki Lehel és Sebők Vilmos angol Ligakupa-döntő utáni viselkedéséért. Az ügyben belső vizsgálatot rendeltünk el. A Network4 Media Group elkötelezett a kölcsönös tiszteleten és megbecsülésen alapuló együttműködés és sportszerű viselkedés mellett"

- írta a sportcsatorna a közösségi oldalán.

Olvastad már?
NB II: Örül a klubigazgató, hogy összebalhéztak a meccsen a játékosai - az öltözői ügy részletei és következményei
Miután a Tiszakécske két játékosa csúnyán összeveszett a Haladás elleni mérkőzés szünetében, honlapunknak nyilatkozott Hoffmann Attila, a klub igazgatója. Kiderült, mi történt pontosan.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz