Fotó: haladas.hu

NB II: Örül a klubigazgató, hogy összebalhéztak a meccsen a játékosai - az öltözői ügy részletei és következményei

Miután a Tiszakécske két játékosa csúnyán összeveszett a Haladás elleni mérkőzés szünetében, honlapunknak nyilatkozott Hoffmann Attila, a klub igazgatója. Kiderült, mi történt pontosan.
Csakfoci.hu 2024. február 27., kedd 17:45
Fotó: haladas.hu
Miután a Tiszakécske két játékosa csúnyán összeveszett a Haladás elleni mérkőzés szünetében, honlapunknak nyilatkozott Hoffmann Attila, a klub igazgatója. Kiderült, mi történt pontosan.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. február 27., kedd 17:45

Ahogy arról már beszámoltunk, a vasárnapi Haladás - Tiszakécske NB II-es bajnoki mérkőzés szünetében a vendégek két játékosa összeveszett, üvöltözött egymással, majd történt némi lökdösődés is. Úgy tudjuk, Fodor Ferenc számonkérte Torvund Alexandert és Cipf Dominiket, mivel úgy látta, hogy a két támadó nem segít be a védekezésbe. Ezt követően tört ki a balhé.

Az üggyel kapcsolatban megkerestük Hoffmann Attilát, a Tiszakécske klubigazgatóját, aki elmondta mi történt és lesznek-e következmények.

- Mivel az első félidő után a Haladás 1-0-ra vezetett, nem volt jó a hangulat az öltözőnkben - kezdte Hoffmann Attila a csakfoci.hu-nak.  - A csapatkapitányunk valóban kritizálta a két játékost, Cipf tudomásul vette a kritikát, Torvund azonban visszaszólt, a két játékos összeveszett, hangos szóváltás alakult ki köztük, de verekedés nem volt. A hétfői edzés előtt megbeszélték a történteket és kibékültek. Valahol örülök az összetűzésnek, mert ez azt jelenti, hogy a játékosok ezer fokon égnek és nyerni akarnak. Ezzel lezártnak tekintem az ügyet.

Olvastad már?
NB II: Lipcseiék az MLSZ-hez fordulnak az érthetetlen kiállítás után - videó
Kovács Imre úgy látta, hogy Varga Zétény feldobta magát, ezért kiállította őt. A felvételeken azonban jól látszik, hogy nem történt színészkedés, sőt.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Szalai Attila
A nyártól biztosan nem számítanak már Szalai Attila szolgálataira Freiburgban a Kicker szerint.
Légiósok
Németh Szabolcs
Az osztrák negyedosztályú ASK Kohfidisch vezetőedzője lett Németh Szabolcs, a Haladás, a Dorog és a Soproni VSE korábbi trénere.
Kisvárda
Mario Ilievski
Két élvonalbeli csapat is érdeklődik Mario Ilievski iránt, aki a Várda kiesése esetén bizonyos feltételekkel távozhat a klubtól. (NSO)
Tovább az összes átigazoláshoz