Szörnyű eset: Az Arsenal játékosát is megkéselték Olaszországban - egy volt focista állította meg a támadót

Pablo Marí Villar, a Monza spanyol labdarúgója az egyike annak az öt sérültnek, akiket Milánó elővárosában egy olasz személy megkéselt egy áruházban. Pénteken meg is kell műteni a játékost.
Dudás Gábor 2022. október 28., péntek 16:44
Pablo Marí Villar, a Monza spanyol labdarúgója az egyike annak az öt sérültnek, akiket Milánó elővárosában egy olasz személy megkéselt egy áruházban. Pénteken meg is kell műteni a játékost.
Szerző: Dudás Gábor 2022. október 28., péntek 16:44

A rendőrség közlése nyomán a gyanúsítottat őrizetbe vették. Az assagói szupermarketben egy 46 éves férfi az egyik polcról kést vett magához, majd ismeretlen okból a közelében lévő vásárlókat kezdte szurkálni.

A monzai klub tájékoztatása szerint a kórházba szállított Pablo Marí Villar eszméleténél van, sérülése nem súlyos. A legsúlyosabb sérültet mentőhelikopterrel szállították el a helyszínről. A Silvio Berlusconi tulajdonában lévő Monza 11 fordulót követően a 15. helyen áll a Serie A-ban, a nyáron az Arsenaltól kölcsönbe érkezett, 29 éves Marí alapembernek számít.

Pénteken aztán kiderült, hogy megműtik Villart. Adriano Galliani, az olasz élvonalbeli klub ügyvezetője ugyanis már csütörtökön meglátogatta a kórházban a sérült labdarúgót, majd a sajtónak elmondta, hogy Marí nem volt életveszélyben, a hátát ért vágás nem érintett létfontosságú szerveket. A műtétre azért van szükség, hogy a sérült hátizmok minél kevésbé károsodjanak és így gyorsabban regenerálódjanak.

Hozzátette: a játékos végig eszméleténél volt, közérzete a történtek ellenére jó, és még viccelődött is azzal, hogy pályára lép a hétfői meccsen. Silvio Berlusconi klubelnök telefonon többször érdeklődött Marí állapota felől, aki szerencsésen úszta meg a történteket – előtte sérült meg az a 30 éves áruházi alkalmazott, aki a kórházba szállítás során belehalt a sérülésébe.

Az olasz sajtóban később megjelent hírek szerint a támadó egy mentális problémákkal küzdő ember volt, akit gyanúsítottként vett őrizetbe a rendőrség. A Gazzetta dello Sport napilap beszámolt arról is, hogy

a támadót egy volt labdarúgó, az 51 éves Massimo Tarantino hatástalanította, és határozott fellépésének köszönhetően intézkedhettek vele szemben a helyszínre érkezett rendőrök.

Tarantino pályafutása során a Bologna, az Internazionale és a Napoli játékosa is volt többek között. (az MTI híre alapján)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Callum Styles
Angol sajtóhírek szerint valamivel több mint 2 millió fontos kivásárlási záradék szerepel Callum Styles szerződésében.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Angol sajtóhírek szerint a Championshipben vitézkedő Birmingham mellett az MLS-ben szereplő Philadelphia Union és a Toronto is ajánlatot tehet Brandon Ormonde-Ottewillért.
DVSC
Marko Milosevic
A nezavisne.com szerint Marko Milosevic kapus távozik a klubtól télen, miután alig jut játéklehetőséghez. A 32 éves játékos márciusban igazolt a Lokihoz és 11 tétmeccsen védett.
Tovább az összes átigazoláshoz