Rossi Szalai milliós Atlético-ajánlatáról és a Napoliról: "Mondtam már neki, hogy ha jön a válogatotthoz, akkor ezeket felejtse el"

Marco Rossi szövetségi kapitány szerint Szalai Attila jól járna a Napolival és az olasz klub is vele.
Dudás Gábor 2021. szeptember 24., péntek 14:30
Marco Rossi szövetségi kapitány szerint Szalai Attila jól járna a Napolival és az olasz klub is vele.
Szerző: Dudás Gábor 2021. szeptember 24., péntek 14:30

Ahogy arról beszámoltunk török sajtóhírek alapján, a spanyol címvédő Atlético Madrid állítólag már a télen hivatalos ajánlatot készül tenni Szalai Attiláért, a Fenerbahce magyar válogatott védőjéért. Akit az utóbbi hetekben-hónapokban tucatnyi nagyobb klubbal hírbe hoztak már, köztük az olasz Napolival is.

A vélt vagy valós érdeklődés kapcsán az olasz calcionapoli24.it megszólaltatta a fiatal bekket jól ismerő magyar szövetségi kapitányt, Marco Rossit is.

Szalai Attila a Napoliban? Mondtam már neki, hogy ha jön a válogatotthoz, akkor az efféle dolgokat felejtse el (nevet)...Nagyon sok lehetőség van benne a fejlődéshez és tudom, hogy sok érdekes megkeresése volt. Olvastam, hogy az Atlético Madrid is milliós ajánlattal kopogtatott be már. Ha viszont úgy döntene, hogy Nápolyba igazol, azzal ő is és a csapat is jól járna

- nyilatkozta az. olasz szakember.

Olvastad már?
Interjú: „Nem biztos, hogy a Ferencvárossal és a Fehérvárral külön harcot kell vívnunk” - a Puskás Akadémiát élcsapattá tévő klubigazgató a sikeres igazolások receptjéről és a magyarosításról
Amióta ő a klubigazgató, más utat jár a Puskás Akadémia NB I-es csapata. Kinevezése után lecserélt több mint 20 játékost, az új igazolások pedig 70 százalékban beváltak, mindez az eredményeken is megmutatkozott, hiszen két év alatt egy bronz- és egy ezüstérmet szereztek. Ma már fontos szempont, hogy minél több magyar szerepeljen a csapatban és a vezetőedző is megkapja hosszú távon a bizalmat. Tóth Balázs nagyon ritkán nyilatkozik, de most a csakfoci.hu-val kivételt tett. A korábbi 34-szeres válogatott klubigazgató elmondta, mi a siker receptje, miért állják meg a helyüket az új szerzemények és miért tartja nagyon fontosnak a saját nevelésű labdarúgók beépítését. A vezető beszélt a csapatból kifaroló, drasztikus étrendváltozáson átesett, erejét vesztő légiósról, a klub küldetéséről, valamint őszintén vallott arról is, hogy egy családi tragédia miatt miért nem tudott még komolyabb futballkarriert befutni. Interjú.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Hertha BSC
Dárdai Pál
Hivatalossá vált, hogy Dárdai Pál ismét távozik a Hertha vezetőedzői posztjáról, de más szerepkörben marad az egyesületnél, mert életre szóló klubtagságot kapott.
Fradi
Mahmoud Jaber
Mohammed Abu Fani tavaly nyári érkezése után a Fradi ismét a Maccabi Haifától szerződtethet középső középpályást.
MTK
Vadnai távozik
Távozik az MTK-tól a 36 éves Vadnai Dániel, aki három korszakban is erősítette a kék-fehéreket, 2008-ban bajnok is lett velük.
Tovább az összes átigazoláshoz