Megvan, melyik magyar bíró váltotta Kassait a FIFA-keretben

A FIFA frissítette a játékvezetők és az asszisztensek 2021-es besorolását. A magyar élvonalban két és fél évvel ezelőtt bemutatkozó Bogár Gergő bekerült a nemzetközi keretbe.
Csakfoci Admin 2021. január 12., kedd 14:30
A FIFA frissítette a játékvezetők és az asszisztensek 2021-es besorolását. A magyar élvonalban két és fél évvel ezelőtt bemutatkozó Bogár Gergő bekerült a nemzetközi keretbe.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. január 12., kedd 14:30

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) a napokban nyilvánosságra hozta a 2021-es játékvezetői és asszisztensi FIFA-kereteket. A nagypályán az elmúlt évekhez hasonlóan hatan folytathatják az új évet a magyarok közül, egyetlen személycserét leszámítva.

Bogár Gergő személyében újoncot találunk a FIFA-keretben,

aki az elmúlt két évtized legsikeresebb magyar játékvezetője, Kassai Viktor helyét vette át. Mint ismert, az tatabányai születésű egykori sípmester jelenleg az orosz Labdarúgó Szövetség játékvezetői testületének vezetőjeként dolgozik, ám tavaly év végén az orosz lapok megszellőztették az esetleges távozását.

Érdekesség, hogy Kassai tavalyelőtti távozása után nincs nagypályás elit bírója a magyar játékvezetésnek. Bognár Tamás és Vad II István változatlanul az első kategóriában, a másodikban Farkas Ádám maradt. A harmadik kategória honi képviselője, Karakó Ferenc mellett a honlapunk szavazásán - a tulajdonosok és a klubvezetők által - az előző év legjobb bírójának megválasztott Berke Balázs, valamint a nemzetközi keretben újoncnak számító Bogár található.

A nemzetközi asszisztensi keret összetétele két helyen változott: Bornemissza Norbert váltotta a 35 évesen váratlanul visszavonuló Berettyán Pétert, valamint Ring György - aki szintén az oroszoknál kapott munkát - helyett Garai Péter került be.

Olvastad már?
Tilos passzolni az év magyar bírójával: "Szétnéztem, nehogy pár dühös ember körbeálljon" - Berke az egyik legnagyobb hibájáról és a legviccesebb beszólásról
Ritkán ad interjút egy NB I-es játékvezető, a csakfoci.hu-nak azonban ezúttal kötélnek állt Berke Balázs, akit a tulajdonosok és klubvezetők az előző év legjobb bírójának választottak honlapunkon. Berke az interjúban elárulta, mit mondott Zsóri Dánielnek a Puskás-díjas ollózását követően, mi volt számára a legnagyobb dicséret, amit egy élvonalbeli edzőtől kapott, és őszintén beszélt az egyik legnagyobb tévedéséről is, amelyet követően felháborodott nyilatkozatot adott Bódog Tamás. Exkluzív interjú Berke Balázzsal.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Serdar Dursun
A törökök szerint a Fradi érdeklődik Serdar Dursun iránt, a csakfoci.hu azonban úgy tudja, hogy a hír nem igaz.
Légiósok
Lovrencsics Gergő
Igaznak bizonyultak a horvát sajtóhírek, a korábbi magyar válogatott játékos elismerte, hogy távozik a Hajduk Splittől.
NB I
Iván Alex
Holland, belga és magyar élvonalbeli csapat is érdeklődik Iván Alex, a Spartak Trnava játékosa iránt, akinek nemrég járt le a szerződése a szlovák élvonalban szereplő gárdánál - számolt be a hírről a kisalfold.hu.
Tovább az összes átigazoláshoz