Vandervoort búcsúja a Genktől

Megérkezett Gulácsi 4 milliárdba került posztriválisa: "Jó kapus, remek srác, sokat fogok tanulni tőle - de mindenki játszani akar"

A belga Maarten Vandevoordt dicsérte magyar posztriválisát, de egyértelművé tette, hogy ő védeni érkezett Lipcsébe.
Csakfoci.hu 2024. július 8., hétfő 18:21
Vandervoort búcsúja a Genktől
A belga Maarten Vandevoordt dicsérte magyar posztriválisát, de egyértelművé tette, hogy ő védeni érkezett Lipcsébe.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. július 8., hétfő 18:21

Hétfőn már az RB Leipzignél állt edzésbe az új kapusszerzemény, a 10 millió euróért (mintegy 4 milliárd forintért) szerződtetett Maarten Vandevoordt.

A Gentől igazolt 22 éves belga hálóőrnek Gulácsi Péterrel kell majd megküzdenie a kezdő pozícióért. A korábbi hírek szerint a magyar hálóőrrel fogja kezdeni az idényt az RBL, Gulácsi lesz tehát először az elsőszámú kapus, ami azért is lenne meglepő, mert néhány hónapja még úgy nézett ki, hogy Vandevoordt lesz a 34 éves magyar kapus utódja a keretben, ám könnyen lehet, hogy a fiatal belgának Gulácsi mögött kell majd megvárnia a lehetőséget, és ha tud, rögtön élni is vele.

Vandevoordtot - akinek egyébként a német válogatott Manuel Neuer a példaképe - a Bild erről a riválizálásról is kérdezte.

Két és fél évvel ezelőtt azzal a szándékkal írtam alá Lipcsébe, hogy addig is Genkben megfelelő tapasztalatot szerezzek. Most készen állok a következő lépésre. Gulácsi egy jó kapus és egy remek srác. Azt hiszem, sokat fogok tanulni tőle. De természetesen minden futballista játszani akar...

- fogalmazott a belga, aki ötéves szerződést írt alá a lipcsei klubbal.

Vandevoordt egyébként már most komoly témát szolgáltat a helyi bulvársajtónak, miután szombaton meglepetésként barátnőjével, a modellként dolgozó Yasmine Boukrával látogatott ki a Sachsenringen megrendezett MotoGP-futamra.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Yasmine Boukkra (@yasmineboukkraa) által megosztott bejegyzés

Neked ajánljuk
Átigazolások
Paks
Hegedűs János
Hegedűs János a Paksi FC kölcsönjátékosaként szerepel majd az új szezonban az FK Csíkszereda együttesében.
Hertha
Dárdai Márton
Német sajtóhírek szerint bizonytalan Dárdai Márton jövője a Herthánál. A magyar válogatott védőre számítana klubja, ő azonban szívesebben futballozna az élvonalban.
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Tovább az összes átigazoláshoz