Fotó: tsg-hoffenheim.de

Légiósok: Szalai miatt is távozhat a sportigazgató a Bundesliga-klubtól - sajtóhír

A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Csakfoci.hu 2024. április 18., csütörtök 18:54
Fotó: tsg-hoffenheim.de
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. április 18., csütörtök 18:54

A TSG 1899 Hoffenheim meglehetősen csalódást keltő bajnoki szereplése miatt egyre több kérdés merül fel mind Pellegrino Matarazzo vezetőedző, mind Alexander Rosen sportigazgató jövőjével kapcsolatban - írja a Kickerre hivatkozva a bullnews.com. Úgy tűnik, hogy amennyiben Szalai Attila anyaegyesületének nem sikerül kiharcolnia a nemzetközi porondon való indulást - a sinsheimi együttes jelenleg a 9. helyen áll, hátránya hat pont az EKL-selejtezőt érő hatodik pozícióhoz képest -, akkor szakmai és adminisztratív nagytakarításra kerülhet sor a klubnál.

A Hoffenheim korábban egyszer már rúgta ki a sportigazgatóját és a vezetőedzőjét is ugyanazon a napon, 2013 márciusában Andreas Müllernek és Marco Kurznak is mennie kellett. A Kicker hozzáteszi: "Rosen sportigazgató különösen nagy nyomás alatt van az olyan átigazolási mellényúlások után, mint Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach, de Christoph Baumgartner elengedése az RB Leipzighez sem segíti az helyzetét."

A Kicker már azt is tudni véli, hogy amennyiben Rosennek valóban mennie kell, úgy a jelenleg a Sturm Graz sportigazgatójaként tevékenykedő Andreas Schicker veheti át a helyét.

Mint ismert, Szalai a nyáron érkezett a Fenerbahcétól valamivel több mint 12 millió euróért Hoffenheimhez, amelynél ősszel nagyon keveset, mindössze négy bajnokit és egy kupameccset játszott, ezért januárban kölcsönbe került a Freiburghoz, ahol azonban ezidáig csak 101 perc jutott neki.

Olvastad már?
Légiósok: Szoboszlai a PL egyik legrosszabbja egy mutatóban - de megvan az oka rá
A magyar válogatott középpályás kis százalékkal jár sikerrel szerelési kísérletei során, de a Liverpool játékában - ebben a tekintetben - a mennyiség fontosabb a minőségnél.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Edzőkérdés
Marek Papszunt nevezte ki új edzőjének a Raków. A Fradival is hírbe hozott edző kapcsán a Csakfoci korábban jelezte, hogy nem benne gondolkodnak az FTC-nél.
Fradi
Játékoseladások?
"Csak különleges ajánlat esetén engedünk el játékost" - utalt Hajnal Tamás többek között Marquinhos vagy Varga Barnabás esetleges értékesítésére. (M4 Sport)
Légiósok
Szalai Attila
A török sajtó szerint a Galatasaray szívesen látná soraiban Szalai Attilát.
Tovább az összes átigazoláshoz