Külföldön válthat klubot Balogh Norbert, magyar válogatott csapattársa lehet - sajtóhír

Bár a klubelnök ragaszkodik hozzá, klubot válthat az Olaszországban futballozó Balogh Norbert, akit tavaly BL-csoportkörbe jutó klub vehet meg.
Csakfoci Admin 2018. augusztus 4., szombat 13:38
Bár a klubelnök ragaszkodik hozzá, klubot válthat az Olaszországban futballozó Balogh Norbert, akit tavaly BL-csoportkörbe jutó klub vehet meg.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. augusztus 4., szombat 13:38

Bár a napokban Maurizio Zamparini klubelnök dicsérte Balogh Norbertet, olasz sajtóhírek szerint mégis klubot válthat a fiatal csatár.

Az akkor még élvonalbeli Palermóba Debrecenből érkező támadó korábbi hírek szerint nem ápol felhőtlen viszonyt a vezetőedzővel, súlyos sérülés is hátráltatta a játékban, a napokban azonban az elnök határozottan kiállt mellette.

Balogh Norbert mindent belead és megtesz az edzőtáborban, a pályán. Ha viszont helyette az egyébként is beteg Moreo (Stefano Moreo, a Palermo 25 éves olasz támadója – a szerk.) fog játszani, akkor fenékbe rúgom az edzőt

– mondta félig viccesen(?) akkor a klub első embere.

A MediaGol információi szerint ennek ellenére válthat a csatár, akinek következő csapata a válogatott Sallai Rolandot is foglalkoztató, az előző idényben a Bajnokok Ligája csoportkörébe jutó, ott pedig a Real Madriddal is megmérkőző APOEL Nicosia lehet.

A zuhanyhíradó szerint a cipusi klub mielőbb szeretné megszerezni Baloghot, akiért rövid időn belül hivatalos ajánlatot tehetnek majd a Palermónak.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Debreceni VSC
Hayk Hovakimyan
A debreceni sportigazgató elmondta, hogy alaptalanok a pletykák, melyek Srdjan Blagjoevic Loki-edzőről és az orosz élvonalbeli FC Szocsiról szólnak.
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
Tovább az összes átigazoláshoz