Kőkeményen lesújtott a Hertha a játékosra, akit kirúgott Dárdai az edzésről - sajtóhír

A Bild információja szerint a klub az idény végéig felfüggesztette Ivan Sunjicot, aki így minden bizonnyal már nem lép többet pályára Hertha-mezben.
Nyikes Zoltán 2023. április 25., kedd 11:25
A Bild információja szerint a klub az idény végéig felfüggesztette Ivan Sunjicot, aki így minden bizonnyal már nem lép többet pályára Hertha-mezben.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. április 25., kedd 11:25

Nem elég, hogy szombaton csúnya vereséget szenvedett hazai pályán a Hertha BSC Dárdai Pál harmadik érájának első mérkőzésén, a magyar vezetőedző vasárnap még egy játékosával is összekapott és trágár szavak kíséretében elküldte Ivan Sunjicot az edzésről. A BILD információi szerint a horvát játékos az edzés elején tartott megbeszélésen fókuszálatlannak tűnt, nem igazán figyelt, majd vitatkozni kezdett Dárdaival, ezt pedig a magyar edző már nem tűrte és bezavarta az öltözőbe.

A német portál azt is kiemeli, hogy miközben Sunjic elhagyta az edzőpályát, a képeken az is látható volt, hogy a Birminghamtől kölcsönkapott játékos többször is a földre köp, először a segédedző, majd Dárdai felé, ami végleg kiverte a biztosítékot a magyar trénernél, aki ekkor kiabálta azt, hogy "Mit gondolsz? Mehetsz! Viszlát, b..d meg!".

A Bild úgy tudja, Sunjic már nem is vesz részt a keddi edzésen, a védekező középpályást azonnali hatállyal felfüggesztették a szezon végéig, és mivel csak kölcsönben  szerepel a berlinieknél, így szinte biztos, hogy már nem lép pályára Hertha-mezben.

A portál szerint az is egyértelmű, hogy Dárdai drasztikus intézkedése nyilvános jelzés volt minden játékosnak: aki nem százszázalékosan elkötelezett a csapat iránt, azt kirúgják. Sunjic legutóbb március 11-én lépett pályára, ám a Bild állítása szerint a játékos abban az időben sem játszott túl sportszerűen.

A német lap úgy tudja, Dárdai az alábbiakat mondta a játékosoknak a Hertha keddi edzésén: "Annyi mindent kell megbeszélni, hogy ezt a napot is az elemzésre akarom használni. Nem söpörhetünk mindent a szőnyeg alá, és nem mondhatjuk, hogy minden rendben van, és jó focisták vagyunk. Hallani sem akarok ilyesmiről"

Olvastad már?
"Én így látom a kecskeméti, folyamatos orgazmust" - elemzés
Nézzük meg, mi a baj, vagy éppen mitől működik! Csodás feltámadások, nagy visszaesések nyomában járunk és szakmai titkokat keresünk. A Csakfoci képzeletbeli boncasztalán a magyar futball éppen aktuális kérdései, vitatott ügyei, megosztó személyiségei. Vágjunk bele! - Élveboncolás.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest/Paks
Rácz Gergő
Az MTK végleg megvásárolta Rácz Gergőt a Paksi FC-től, miután a 27 éves kapus a tavaszi idényben kölcsönben erősítette a fővárosiakat.
NB II
Bejelentették az új edzőt
Hivatalos bejelentés: NB II-es csapatnál nevezték ki a Vidivel Magyar Kupát nyert edzőt.
Ferencváros
Serdar Dursun
A törökök szerint a Fradi érdeklődik Serdar Dursun iránt, a csakfoci.hu azonban úgy tudja, hogy a hír nem igaz.
Tovább az összes átigazoláshoz