Dárdai a súlyos vereség után máris kirúgta egyik válogatott játékosát: "Mehetsz! Viszlát, b..d meg!"

Dárdai Pálnak nem sikerült az újbóli bemutatkozása a Hertha kispadján, miután a berliniek hazai pályán 4-2-re kikaptak a Werder Brementől. A magyar szakember a vasárnapi edzésről elküldte egyik játékosát.
Csakfoci.hu 2023. április 23., vasárnap 13:07
Dárdai Pálnak nem sikerült az újbóli bemutatkozása a Hertha kispadján, miután a berliniek hazai pályán 4-2-re kikaptak a Werder Brementől. A magyar szakember a vasárnapi edzésről elküldte egyik játékosát.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. április 23., vasárnap 13:07

A horvát válogatott Ivan Sunjicnak nem sokáig tartott a Hertha vasárnapi edzése. A Bild beszámolója szerint Dárdai Pál vezetőedző ugyanis igencsak feldúlt állapotban küldte el játékosát.

A német lap szerint Dárdai így "búcsúzott" Sunjictól: "Mit gondolsz? Mehetsz! Viszlát, b..d meg!"

A horvát játékos már a Werder ellen sem volt a meccskeretben. A Bild szerint fegyelmezetlenség miatt küldte őt el a magyar edző.

Dárdai a hazai vereség után nem kímélte csapatát:

- Elfogadhatatlan számomra, hogy hazai közönség előtt ekkora előnyt adjunk az ellenfelünknek. A második félidőben már mindenki tett egy kicsit a másikért is, szünet előtt viszont mindenki csak magával foglalkozott. Kétgólos hátrány után teljesen leblokkoltunk, nem azt csináltuk, amit megbeszéltünk. Sokkal nagyobb probléma van, mint amit korábban gondoltam.

Olvastad már?
Bundesliga: Sokk Berlinben, Dárdai csúnya vereséggel tért vissza a Herthához, a Bayernt is elpáholták - eredmények, videók
A Werder Bremen már 4-0-ra is vezetett a Hertha otthonában, Dárdai Pál csapata végül kétszer válaszolni tudott, de a pontszerzéstől nagyon messze állt. A Tuchel-Lőw párossal továbbra is kínlódik a Bayern München, ezúttal a Mainz otthonában maradtak alul.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Kölcsönadás
Zuigéber Ákos a következő idényt a Budafok csapatánál tölti majd kölcsönben. A 21 éves támadó tavasszal a Szegednél szerepelt, 11 bajnokin egy gólt szerzett. (mtkbudapest.hu)
ZTE
Zoran Lesjak
A szlovén élvonalbeli lendvai Nafta bejelentette a Zalaegerszegtől távozó Zoran Lesjak érkezését.
Szentlőrinc
Távozott a vezetőedző
A Szentlőrinc tulajdonosának döntése értelmében távozott a vezetőedzői posztról Pichler Gábor. A Csakfoci korábbi értesülése szerint Waltner Róbert lesz a klub új trénere.
Tovább az összes átigazoláshoz