Hamburger-incidens: Az új magyar kapitány Hazard-t is kitette a válogatottból

Az akkor még csak 20 éves Eden Hazard kétszer is szemtelen volt az edzővel szemben. Leekens meg is büntette és meg is védte a játékost.
Budai László 2017. október 30., hétfő 18:21
Az akkor még csak 20 éves Eden Hazard kétszer is szemtelen volt az edzővel szemben. Leekens meg is büntette és meg is védte a játékost.
Szerző: Budai László 2017. október 30., hétfő 18:21

Nem szívbajos az új magyar szövetségi kapitány, ez egy hat évvel ezelőtti történetből is kiderül. Georges Leekens 2011-ben, még belga kapitányként, a törökök elleni vb-selejtező után két meccsre kitette a nemzeti csapatból az akkor 20 éves és a Lille-ben futballozó szélsőt.

Hazard ugyanis – miután a kapitány lecserélte – nem fogadta el Leekens felé nyújtott kezét, majd annyira megsértődött, hogy néhány perccel a cseréjét követen már hamburgert majszolt a brüsszeli Baldvin Király Stadion melletti parkolóban.

Az eset miatt az egyébként a belga válogatottba először épp Leekens által meghívott Hazard végül ki is hagyta címeres mezben a következő két találkozót. A kétmeccses eltiltás egyébként még nem is annyira súlyos, ha figyelembe vesszük, hogy a szövetség sokkal durvább büntetést szánt a futballistának, a kapitány azonban elégnek tartotta a kisebb szankciót.

Olvastad már?
Leekens emlékezetes távozása: Az egész országot sokkolta, amikor elment – videó
A 2012-es esetnél a Manchester City klasszisa azt hitte, viccelnek, amikor közölték vele, hogy a tréner elhagyja a csapatot. A szövetség még jobban berágott rá.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Győr
Tímár Krisztián
Megerősítést nyert a csakfoci.hu információja: távozott az ETO FC Győr kispadjáról Tímár Krisztián. A pótlás házon belülről érkezett Antonio Munoz személyében.
Vasas
Kondás Elemér
Eldőlt, hogy az angyalföldi kispadon nem lesz váltás a válogatott szünet alatt, így továbbra is Kondás Elemér irányítja a Vasast.
ZTE FC
Christy Manzinga
Manzinga 17 mérkőzésen lépett pályára a ZTE-ben, most a dél-koreai másodosztályba igazolt.
Tovább az összes átigazoláshoz