Fotó: thesun.co.uk

Forr a levegő Cristiano Ronaldo körül: Alpárinak vélt gesztusa miatt kitoloncolhatják Szaúd-Arábiából - videó

Közszeméremsértő cselekmény miatt jelentette fel Cristiano Ronaldót egy szaúdi ügyvéd, aki azt akarja elérni, hogy a portugál támadót kitoloncolják az országból.
Nyikes Zoltán 2023. április 20., csütörtök 18:07
Fotó: thesun.co.uk
Közszeméremsértő cselekmény miatt jelentette fel Cristiano Ronaldót egy szaúdi ügyvéd, aki azt akarja elérni, hogy a portugál támadót kitoloncolják az országból.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. április 20., csütörtök 18:07

A csakfoci.hu is megírta, hogy sportpályára nem illő mozdulattal hívta fel magára a figyelmet Cristiano Ronaldo az al-Nasszr legutóbbi bajnokiján, amikor a portugál klasszis "Böde-díjas" szabálytalansággal vitte földre ellenfelét - de nem ez volt az egyetlen negatív történés az ötszörös Aranylabdás támadó körül az al-Hilal elleni találkozón. A lefújást követően ugyanis az ellenfél szurkolói Lionel Messi nevét skandálták, miközben Cristiano Ronaldo az öltözőfolyosó felé sétált, a támadó pedig a nemi szervének a fogdosásával és mutogatásával reagált erre.

A spanyol AS észrevette, hogy az Egyesült Nemzetek Szervezetének Jogi Bizottságában dolgozó Nuf bin Ahmed petíciót nyújtott be a minisztériumhoz annak érdekében, hogy Cristiano Ronaldót tartóztassák le és toloncolják ki a gesztusa miatt, Bin Ahmed szerint ugyanis az országban ez bűncselekménynek számít.

– Nem követem a sportot. Még ha a tömeg provokálta is Ronaldót, ő nem tudta, hogyan reagáljon. Cristiano viselkedése bűncselekmény. Közszeméremsértő cselekmény, amely egyike azoknak a bűncselekményeknek, amelyek letartóztatást és kitoloncolást tesznek lehetővé, ha egy külföldi követi el. Petíciót fogunk benyújtani a Közigazgatási Minisztériumnak az üggyel kapcsolatban

– áll az ügyvéd Twitter-oldalán.

Az esettel kapcsolatban megszólalt az al-Nasszr is, amely azt kommunikálta, hogy az ágyéktáji sérülése miatt nyúlt Cristiano Ronaldo a nemi szervéhez.

Olvastad már?
Cristiano Ronaldo szaunás fotóján pörög a fél internet: Nem mindennapi dolgot szúrtak ki rajta a drukkerek
Időközben pedig a magyarázat is megérkezett a szokatlan jelenségre.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Raul Gustavo
A Csakfoci korábbi információjának megfelelően a Ferencváros bejelentette Raul Gustavo érkezését.
Mezőkövesd
Megvan a távozó légiós új csapata
Az NB I-ből kiesett Mezőkövesdtől távozó szenegáli-francia középpályás, Christian Gomis a thai élvonalban szereplő BG Pathum Unitedhez írt alá.
Újpest
Új erőnléti edző
Ahogyan a Csakfoci korábban jelezte, nem egyedül érkezett Bartosz Grzelak Fehérvárról, stábjából ugyanis Száraz Ádám erőnléti edző is Újpestre tette át a székhelyét a Viditől.
Tovább az összes átigazoláshoz