Fotó: yoursourceone.com

Felfoghatatlan tragédia: Egy ütés miatt súlyos agysérülést szenvedett, majd elhunyt egy 15 éves focista

A 15 éves áldozatot kedden este agyhalottnak nyilvánították, és szerdán, a család beleegyezésével lekapcsolták a gépekről.
Csakfoci.hu 2023. június 1., csütörtök 12:58
Fotó: yoursourceone.com
A 15 éves áldozatot kedden este agyhalottnak nyilvánították, és szerdán, a család beleegyezésével lekapcsolták a gépekről.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. június 1., csütörtök 12:58

Szörnyű hírről számolt be a német Bild című lap a pünkösd vasárnap Frankfurtban rendezett nemzetközi ifjúsági labdarúgótornával kapcsolatban: egy verekedés következtében egy 15 éves fiú súlyos agysérülést szenvedett, majd szerdán a kórházban életét vesztette.

Az incidens a mérkőzést követően történt az Eckenheim városrészben található sportpályán, a francia FC Metz és a német JFC Berlin csapatai között. A rendőrségi jelentés szerint egy 16 éves metzi fiatal rátámadt az ellenfél egyik játékosára, és kétszer arcon ütötte ököllel.

Ezután egy másik berlini fiú fejét (az áldozatét - a szerk.) hóna alá fogva, gyomorszájon ütötte. Az áldozat, a 15 éves fiú kiszabadult és elmenekült, azonban a francia támadó üldözőbe vette, és hátulról erőteljesen fejen vágta. A német fiú összeesett, valószínűleg súlyos fejsérülést szenvedett, míg a támadó egyszerűen távozott a helyszínről, segítségnyújtás nélkül. A helyszínre érkező mentők újraélesztették a 15 éves fiút, majd súlyos, életveszélyes agysérülésekkel szállították kórházba.

Az elkövetőt később letartóztatták, és hétfőn már előzetes letartóztatásba helyezték. Az áldozatot kedden este agyhalottnak nyilvánították, és szerdán, a család beleegyezésével lekapcsolták a gépekről, amelyek életben tartották. A halál pontos okának megállapítására boncolást rendeltek el - számolt be a Bild.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
MTK Budapest
Futács Márkó
Távozott az MTK Budapesttől Futács Márkó. A 33 éves támadó másfél éven át viselte a klub mezét, de az idei szezonban nem kapott játéklehetőséget, így a felek közös megegyezéssel bontottak szerződést.
Honvéd / Kisvárda
Lazar Cirkovic
A Magyarországon eltöltött két év után a szerb Lazar Cirkovic úgy döntött, hogy új kihívást keres távol az NB I-től és otthonától.
Tovább az összes átigazoláshoz