Fotó: Kicker

Dárdai Bence olasz sztárcsapatot kosarazott ki a Wolfsburgért - ez a csapat állt legközelebb a legkisebb Dárdai-fiúhoz

Az olasz AS Roma állt a legközelebb Dárdai Bence szerződtetéséhez, mielőtt a legkisebb Dárdai-fiú a Wolfsburgba igazolt volna.
Csakfoci.hu 2024. július 3., szerda 16:31
Fotó: Kicker
Az olasz AS Roma állt a legközelebb Dárdai Bence szerződtetéséhez, mielőtt a legkisebb Dárdai-fiú a Wolfsburgba igazolt volna.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. július 3., szerda 16:31

A Kicker külön cikkben foglalkozott Dárdai Pál legkisebb fiával, Dárdai Bencével, aki április elején szerződött hivatalosan is a német élvonalbeli Wolfsburg csapatához. A lap kiemeli, hogy Dárdai 12 év után hagyta el a Hertha BSC-t, ahonnan több klubba is vezethetett volna az útja, mielőtt a wolfsburgi csapatot választotta.

Európa-szerte több klubbal hozták kapcsolatba Dárdait: a legközelebb az olasz AS Roma állt a középpályáshoz, de a Juventus, a Mönchengladbach, a Liverpool és a ManUnited is versenyben volt érte. A Hertha mindent megpróbált, hogy Dárdai maradjon Berlinbe, ám ő végül a német "Farkasokat" választotta az olasz főváros helyett.

Korábban egyébként Dárdai Pál nyilatkozott róla, hogy az egész család próbálta meggyőzni Dárdai Bencét arról, hogy maradjon Berlinben.

- Nehéz téma ez számunkra, még mindig nem dolgoztam fel teljesen, de szerintem ő (Dárdai Bence - a szerk.) sem. Kiskoruk óta dolgozunk a fiúkkal, megvolt velük a víziónk. Most Bence távozik, de ez a berlini út. Vannak játékosok, akik itt maradnak, vannak, akik elhagynak minket. Törvényszerű, hogy valaki más utat választ. Hogy csalódott vagyok-e? Természetesen az vagyok. Megpróbáltuk Bencét meggyőzni, hogy a mi utunkat válassza. A Hertha tisztességes, nagyon jól fizető szerződést ajánlott neki. Mindkét testvére (Palkó és Márton - a szerk.) végig próbálta meggyőzni Bencét a maradásról, ahogyan az édesanyja is, aki még sírt is néhány napig. 

Olvastad már?
Willi Orbán fájdalmas posztja a magyar válogatott Eb-kieséséről: "Valószínűleg ez volt az utolsó esélyem, hogy..."
A mieink hátvédje a világbajnokságra való kijutást tűzte ki új célként.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Csak Marquinhos kell Stankovicnak
Hiába ajánlották fel a Szpartak Moszkvának Belgiumból a 9 millió eurós szélsőt, Dejan Stankovicnak a ferencvárosi Marquinhos kell.
Újpest
600 milliós csatár a küszöbön
Horvát sajtóhírek szerint közelebb került kiszemeltjéhez az Újpest, amely kivásárolná a Dinamo Zagreb játékosát. 
Ajka
Bobál Gergely
Bobál Gergellyel erősítette meg keretét az Ajka, aki 2 éves szerződést írt alá. A 28 éves csatár 136 NB II-es mérkőzésen lépett eddig pályára, melyeken 54 alkalommal volt eredményes.
Tovább az összes átigazoláshoz