Fotó: talkSPORT

Bellingham a Bundesliga-szezon után klubot vált, 2029-ig ír alá - sajtóhír

Spanyol sajtóhírek szerint Jude Bellingham a Bundesliga-szezon lezárása után aláír a Real Madridhoz.
Csakfoci.hu 2023. május 3., szerda 16:36
Fotó: talkSPORT
Spanyol sajtóhírek szerint Jude Bellingham a Bundesliga-szezon lezárása után aláír a Real Madridhoz.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. május 3., szerda 16:36

A spanyol első osztályban szereplő Real Madrid egyezségre jutott a Borussia Dortmund angol középpályásával, Jude Bellinghammel - írta a saját forrásaira hivatkozva a spanyol Marca. Az átigazolást az olasz transzferguru, Fabrizio Romano is megerősítette.

A 19 éves kiválóság korábban a Liverpool és a Manchester City érdeklődését is felkeltette, akik hiába ígértek sokkal több pénzt, a Királyi Gárda meg tudta győzni Bellingham-et, hogy őket válassza. A spanyol lap szerint Bellingham 2023. június 30-ától a Real Madrid játékosa lesz és 2029-ig kötelezi el magát Carlo Ancelotti együtteséhez.

Német sajtóhírek szerint a Dortmund 140 millió eurót kérne a középpályásért, de a Marca szerint a Real Madrid valószínűleg le tudja alkudni az összeget, ami végül 100-120 millió euró körül lesz. A két klub képviselői a jövőben tárgyalnak majd a játékos átigazolásáról, és ha minden rendben megy, a madridiak a Bundesliga-szezon lezárása után bejelenthetik a középpályás érkezését.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Hertha BSC
Dárdai Pál
Hivatalossá vált, hogy Dárdai Pál ismét távozik a Hertha vezetőedzői posztjáról, de más szerepkörben marad az egyesületnél, mert életre szóló klubtagságot kapott.
Fradi
Mahmoud Jaber
Mohammed Abu Fani tavaly nyári érkezése után a Fradi ismét a Maccabi Haifától szerződtethet középső középpályást.
MTK
Vadnai távozik
Távozik az MTK-tól a 36 éves Vadnai Dániel, aki három korszakban is erősítette a kék-fehéreket, 2008-ban bajnok is lett velük.
Tovább az összes átigazoláshoz