Fotó: twitter.com/RBLeipzig

Szoboszlaiék a repülőn ünnepelték Orbánt a BL-továbbjutás után: "Egyáltalán nem volt biztos, hogy sikerül visszajönnünk"

A születésnapos Willi Orbán azt emelte ki, hogy két vereség után sikerült visszaverekednie magát a csapatnak a továbbjutó pozícióba.
Budai László 2022. november 3., csütörtök 12:15
Fotó: twitter.com/RBLeipzig
A születésnapos Willi Orbán azt emelte ki, hogy két vereség után sikerült visszaverekednie magát a csapatnak a továbbjutó pozícióba.
Szerző: Budai László 2022. november 3., csütörtök 12:15

Az RB Leipzig rendkívül magabiztos játékot nyújtva, a gólt is szerző Szoboszlai Dominikkel és a csapatkapitány Willi Orbánnal a soraiban harcolta ki a Sahtar ellen a BL-továbbjutást (4-0). A 30. születésnapját éppen a meccs másnapján, azaz ma (csütörtökön) betöltő magyar válogatott védő abszolút elégedett volt a teljesítményükkel.

- Nagy meccs volt ez a számunkra, amelyen mindenképp jó teljesítményt kellett nyújtanunk, ezért a találkozó előtt mindannyian feszültek voltunk egy kicsit. De jól felkészültünk, és remekül is kezdtük a mérkőzést. Agresszíven játszottunk, amikor nem volt nálunk a labda, amikor pedig megszereztük azt, jó helyzeteket tudtunk kialakítani. A mutatott játék alapján megérdemelten nyertünk.

Fiatalabb klubként egyáltalán nem volt biztos, hogy sikerül visszajönni a rossz kezdésből, és két vereség után ki tudjuk harcolni a továbbjutást, ezért büszke vagyok a csapatra.

- Természetesen a Sahtar is tiszteletet érdemel, nagyszerű csoportkörük volt az ukránoknak, ami a jelenlegi helyzetükben egyáltalán nem könnyű.  

Így érthetően igen jó volt a hangulat a hazafelé tartó úton, Orbán születésnapját már a repülőn megünnepelte a csapat.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Németh András
A német másodosztályú bajnokság feljutó helyén álló Hamburghoz szerződőtt az egyszeres magyar válogatott támadó, Németh András.
Légiósok
Varga Kevin
Török sajtóhírek szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a Hatayspor és Varga Kevin.
Diósgyőr
Jérémie Obounet
A 20 éves Jérémie Obounet legutóbb Fehéroroszországban futballozott, most Diósgyőrben bizonyíthat.
Tovább az összes átigazoláshoz