Kassai Viktor új szerepkörben tér vissza Magyarországon

A legutóbb Oroszországban dolgozó Kassai Viktor lesz a keddi Bayern München-Benfica Bajnokok Ligája-mérkőzés egyik szakértője a Sport Televízión.
Dudás Gábor 2021. november 2., kedd 18:06
A legutóbb Oroszországban dolgozó Kassai Viktor lesz a keddi Bayern München-Benfica Bajnokok Ligája-mérkőzés egyik szakértője a Sport Televízión.
Szerző: Dudás Gábor 2021. november 2., kedd 18:06

Mint ismeretes, a korábban a világ legjobb bírójának is megválasztott Kassai Viktor legutóbb az orosz játékvezetői testület szakmai vezetője volt, de több másfél évvel kinevezése után, idén szeptemberben lemondott posztjáról, az akkori bejelentés szerint "szervezeti átalakítás" vezetett a távozásához.

A 46 éves Kassai most visszatér itthon, igaz, nem a megszokott módon játékvezetőként vagy épp vezetőként, hanem szakértőként: a keddi Bayern München-Benfica mérkőzésen (21:00), majd pedig az összefoglalóban ugyanis a 2011-es BL-döntő sípmestere lesz Petur András műsorvezető, valamint a csatorna állandó szakértője, Kemenes Szabolcs társa a stúdióban - írja a sport1tv.hu.

Kassai pályafutása során mindkét csapatnak öt alkalommal vezetett mérkőzésta Benfica négyszer, a Bayern háromszor nyert, pluszban egyszer utóbbi vereséget követően tizenegyesekkel kiharcolta a továbbjutást. Különösen emlékezetes volt a Kassai vezette Real Madrid-Bayern München negyeddöntő (4-2) 2017-ben.

Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK
Vadnai távozik
Távozik az MTK-tól a 36 éves Vadnai Dániel, aki három korszakban is erősítette a kék-fehéreket, 2008-ban bajnok is lett velük.
Mezőkövesd
Cseri Tamás
Cseri Tamás az M4 Sportnak erősítette meg, hogy a következő szezonban, az NB II-ben is a Mezőkövesd játékosa lesz.
MTK Budapest
Szerződéshosszabbítás
Németh Krisztián 2025 nyaráig szóló szerződéshosszabbítást kötött az MTK-val.
Tovább az összes átigazoláshoz