Újabb durva botrány Kassaiéknál: Kiütötte a játékos a bírót a pályán - videó, fotó

Újab hatalmas botrány rázta meg az orosz labdarúgást és a Kassai Viktor által vezetett orosz játékvezetést. 
Dudás Gábor 2020. augusztus 11., kedd 21:30
Újab hatalmas botrány rázta meg az orosz labdarúgást és a Kassai Viktor által vezetett orosz játékvezetést. 
Szerző: Dudás Gábor 2020. augusztus 11., kedd 21:30

Mint arról beszámoltunk, játékvezetői részrehajlás miatt törölhetik a Szpartak Moszkva-PFK Szocsi (2-2) orosz élvonalbeli labdarúgó-mérkőzés végeredményét. A fővárosban rendezett vasárnapi találkozón Vaszilij Kazarcev játékvezető két büntetőt is ítélt a vendégeknek, akik mindkettőt értékesítették, a másodikat közvetlenül a lefújás előtti percekben.

Kassai Viktor, az orosz szövetség játékvezetői bizottságának magyar vezetője később elismerte, hogy Vaszilij Kazarcev hibát követett el a második büntető megítélésénél, mert azt nem előzte meg szabálytalanság.

Kassainak nem sokkal később újabb kemény esettel kellett szembenéznie, igaz, ezúttal egy játékvezető volt a szenvedő alany. A korábbi 57-szeres orosz válogatott játékos, Roman Shirokov - aki a Zenit csapatával 2008-ban UEFA-kupát is nyert - egy amatőr mérkőzésen kiütötte a játékvezetőt, miután az nem adott meg a javára egy 11-est, majd ki is állította - sőt, ezek után meg is rúgta az ekkor már a földön fekvő bírót, Nikita Danchenkovot. A játékvezető hatalmas monoklival és felszakadt szemöldökkel zárta a mérkőzést.

Az ellenfelek és játékostársak által lefogott Shirikov később elnézést kért tettéért, de alighanem hosszú (örökös?) eltiltás vár rá, és jó eséllyel jogi úton is folytatódhat majd az ügy orosz lapértesülések szerint.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Posztobányi Patrik
Posztobányi Patrik meghosszabbította szerződését a Puskás Akadémia csapatánál, a saját nevelésű középpályás 2026 nyaráig írt alá. A 20 éves játékos korábban Csákváron és Zalaegerszegen is szerepelt.
Légiósok
Dénes Adrián
Dénes Adrián, a Fiorentina U-19-es csapatának 2004-es születésű jobbszélsője kölcsönben, az olasz harmadosztályú Cesena együttesében folytatja pályafutását - írja a corriereromagna.it.
Újpest
Dzenan Burekovic
Ahogyan azt a csakfoci.hu előre jelezte: Burekovic elhagyja a lilákat, a hátvéd a szerb első osztályban szereplő Spartak Subotica játékosa lesz kölcsönben.
Tovább az összes átigazoláshoz