Ott folytatta az Újpest balhés távozója, ahol az NB I-ben abbahagyta - videó

Souleymane Diarra Franciaországban sem tanúsít túl sok önmérsékletet. A tehetséges, de forrófejű középpályás rögtön az első meccsén piros lapot kapott.
Dudás Gábor 2017. szeptember 11., hétfő 15:45
Souleymane Diarra Franciaországban sem tanúsít túl sok önmérsékletet. A tehetséges, de forrófejű középpályás rögtön az első meccsén piros lapot kapott.
Szerző: Dudás Gábor 2017. szeptember 11., hétfő 15:45

Mint ismeretes, Souleymane Diarra a nyár végén Újpestről Franciaországba költözött, kölcsönben igazolt a francia másodosztályú Lens csapatához.

A kétségkívül jó képességű mali középpályás az előző idényben alapembernek számított Újpesten, 27 bajnokin is szerepet kapott és 4 gólt szerzett.

Ugyanakkor fegyelmi problémák is adódtak a játékossal, Diarra volt ugyanis a legtöbbet büntetett futballista a múlt szezonban, emlékezetes reklamálásai és fegyelmi esetei is voltak az idényben (lásd a Kassai Viktorral történt afférját, ahol a játékvezető figyelmeztetést kapott), és ő volt az egyike a két-két piros lappal büntetett négy játékosnak is.

Összesen 40 NB I-es meccsen 17 sárga és 2 piros lapot gyűjtött be.

Diarra új állomáshelyén is ugyanott folytatta, ahol az NB I-ben abbahagyta: a 22 éves légiós a Lorient elleni, hazai bajnokin mutatkozott be a francia másodosztályban, de a 86. percben, második sárga lappal azonnal ki is szórták. A játékos nehezen viselte a bíró döntését, meg is tapsolta az ítéletet, úgy kellett levonszolnia egy klubalkalmazottnak.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Paksi FC
Ötvös Bence
A Paks is érdeklődik a Kisvárda nyáron lejáró szerződésű játékosa, Ötvös Bence iránt. (Nemzeti Sport)
Honvéd
William Gallas
A korábbi világklasszis védő, a francia William Gallas egyéni képzésért felelős edzőként dolgozik a Magyar Futball Akadémián.
Légiósok
Szalai Attila
A nyártól biztosan nem számítanak már Szalai Attila szolgálataira Freiburgban a Kicker szerint.
Tovább az összes átigazoláshoz