Dibusz-parádé a Vidi ellen: A Fradi válogatott kapusának összes bravúrja - videó

Ahogy arról beszámoltunk, ihletett formában védett az FTC kapusa a MOL Fehérvár otthonában lejátszott vasárnapi NB I-es csúcsrangadón (1-2).
Dudás Gábor 2019. október 28., hétfő 8:30
Ahogy arról beszámoltunk, ihletett formában védett az FTC kapusa a MOL Fehérvár otthonában lejátszott vasárnapi NB I-es csúcsrangadón (1-2).
Szerző: Dudás Gábor 2019. október 28., hétfő 8:30

Dibusz Dénes féltucatnyi alkalommal akadályozta meg a fehérvári játékosokat a gólszerzésben, volt olyan perc, amikor egymás után három bravúrt is bemutatott a Ferencváros válogatott hálóőre, aki a hosszabbításban is kétszer állt sikerrel a Vidi-lövések útjába.

Elévülhetetlen érdemei voltak a 2-1-s Fradi-sikerben.

- Mindig mindenre a lehető legjobban kell reagálnom - értékelt Dibusz a lefújást követően. - Szerencsére most is sokszor jól kaptam el az ütemet, persze sajnálom, hogy nem tudtunk kapott gól nélkül zárni, de nagyon örülünk a három pontnak, főleg egy ilyen megterhelő hét után. Nagyon nehéz volt az utolsó negyedóra, de küzdöttünk, és behúztuk a győzelmet. Jól alakulnak számomra mostanában a mérkőzések, fontos nekem hogy a védéseimmel a csapatot segíthetem, én is érzem, hogy jó formában vagyok. Egy kapus karrierje sokban hasonlít például a csatárokéra, hiszen vannak kevésbé jó, és vannak nagyon jó időszakok. Sokszor szerencse kérdése is, hogy azok a védések, amiken meccsek múlhatnak, mennyire jönnek be. Az utóbbi időben ezek sikerültek, remélem, ez így marad a következő hetekre is.

Olvastad már?
Vidi-Fradi: "Csak az volt bennem, hogy izomból eltaláljam a kaput" - Dibusz még a duplázó Sigérnek is besegített
Így látta a vasárnap győztes rangadót a Ferencváros két magyar válogatott játékosa, a két gólt szerző Sigér Dávid és a mezőny legjobbjának bizonyuló DIbusz Dénes.
Elolvasom

Az M4 Sport összeállítása Dibusz nagy védéseiről:

Olvastad már?
Nikolic: "A miénk volt ma a jobbik csapat"; Rebrov: "Megérdemeltük" - így látták az edzők a Vidi-Fradit
Marko Nikolic szerint emelt fővel jöhettek le a pályáról és nem érdemeltek vereséget a Ferencváros ellen. Szergej Rebrov a parádésan védő Dibusz Dénest sem akarta kiemelni csapatából. Edzői értékelések.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Varga Kevin
Török sajtóhírek szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a Hatayspor és Varga Kevin.
Diósgyőr
Jérémie Obounet
A 20 éves Jérémie Obounet legutóbb Fehéroroszországban futballozott, most Diósgyőrben bizonyíthat.
Mezőkövesd
David Babunski
Továbbra is a kövesdieket erősíti David Babunski, akivel most két és féléves szerződést kötött a borsodi klub.
Tovább az összes átigazoláshoz