Harakiri: "A válogatott hülyét csinált magából" - a német sajtó nem kíméli Hansi Flick csapatát

A Sport Bild a japánoktól elszenvedett 2-1-es vereség után "Harakiri" főcímmel írt a németek nagy világbajnoki blamájáról.
Csakfoci.hu 2022. november 23., szerda 20:11
A Sport Bild a japánoktól elszenvedett 2-1-es vereség után "Harakiri" főcímmel írt a németek nagy világbajnoki blamájáról.
Szerző: Csakfoci.hu 2022. november 23., szerda 20:11

- A válogatott hülyét csinált magából már a világbajnokság elején, miután 2-1-re kikapott Japántól vezetése után. A kudarc a 2018-as keserves oroszországi tornára emlékeztet, amelyen Németország 1-0-ra kikapott Mexikótól, majd először esett ki a csoportkörből - olvasható a Sport Bild-en.

Az angol Daily Mail német sokkról ír és a japánok németek legyőzését Szaúd-Arábia Argentína feletti sikeréhez hasonlítja. A svájci Blick világbajnoki őrületként és Hansi Flick, valamint csapata szégyeneként számol be a meccsről.

A németek nincsenek könnyű helyzetben, hiszen vasárnap a csoportkör második fordulójában a Costa-Ricát 7-0-ra lemosó Spanyolországgal találkoznak.

Olvastad már?
Vb 2022: Újabb bombameglepetés - a németek kikaptak a parádésan cserélő Japántól
Gonda, a japánok kapusa több bravúrral tartotta meccsben csapatát, amely végül 1-0-ról 2-1-re legyőzte a német válogatottat.
Elolvasom
Átigazolások
Légiósok
Sallai Roland
A Freiburgban játszó Sallai Roland édesapja, Sallai Tibor elárulta, hogy valóban vannak érdeklődők a fia iránt.
Kecskemét
Temesvári Attila
A csakfoci.hu információja szerint a Kecskemét a Szeged középhátvédjét, Temesvári Attilát akarja leigazolni.
MTK Budapest
Merényi Ádám
Profi szerződést írt alá az MTK Budapestnél a 18 éves Merényi Ádám. A 2004-es születésű, saját nevelésű labdarúgó már több mint egy éve bemutatkozott a felnőtt futballban és alapembere az ifi BL-ben sikeres csapatnak.
Tovább az összes átigazoláshoz
Neked ajánljuk