Harakiri: "A válogatott hülyét csinált magából" - a német sajtó nem kíméli Hansi Flick csapatát

A Sport Bild a japánoktól elszenvedett 2-1-es vereség után "Harakiri" főcímmel írt a németek nagy világbajnoki blamájáról.
Csakfoci.hu 2022. november 23., szerda 20:11
A Sport Bild a japánoktól elszenvedett 2-1-es vereség után "Harakiri" főcímmel írt a németek nagy világbajnoki blamájáról.
Szerző: Csakfoci.hu 2022. november 23., szerda 20:11

- A válogatott hülyét csinált magából már a világbajnokság elején, miután 2-1-re kikapott Japántól vezetése után. A kudarc a 2018-as keserves oroszországi tornára emlékeztet, amelyen Németország 1-0-ra kikapott Mexikótól, majd először esett ki a csoportkörből - olvasható a Sport Bild-en.

Az angol Daily Mail német sokkról ír és a japánok németek legyőzését Szaúd-Arábia Argentína feletti sikeréhez hasonlítja. A svájci Blick világbajnoki őrületként és Hansi Flick, valamint csapata szégyeneként számol be a meccsről.

A németek nincsenek könnyű helyzetben, hiszen vasárnap a csoportkör második fordulójában a Costa-Ricát 7-0-ra lemosó Spanyolországgal találkoznak.

Olvastad már?
Vb 2022: Újabb bombameglepetés - a németek kikaptak a parádésan cserélő Japántól
Gonda, a japánok kapusa több bravúrral tartotta meccsben csapatát, amely végül 1-0-ról 2-1-re legyőzte a német válogatottat.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz