A szlovák kapitány: "A magyarok nagyon összeszedetten játszottak, míg mi sokszor elhamarkodottan döntöttünk, de..."

Pavel Hapal szerint csapata jól játszott és jól jött ki a párharcokból a magyarok ellen 2-0-ra megnyert Európa-bajnoki selejtezőn.
Csakfoci Admin 2019. március 21., csütörtök 23:51
Pavel Hapal szerint csapata jól játszott és jól jött ki a párharcokból a magyarok ellen 2-0-ra megnyert Európa-bajnoki selejtezőn.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. március 21., csütörtök 23:51

- Könnyű értékelni, még ha ez a győzelem nem is született meg könnyen - összegzett Pavel Hapal, a hazaiak szövetségi kapitánya a Szlovákia-Magyarország (2-0) mérkőzés utáni sajtótájékoztatón. - Egy-két összecsapást leszámítva sikerült hatástalanítani a magyarok agresszív játékát, jól jöttünk ki a párharcokból. A magyarok nagyon összeszedetten játszottak, míg mi sokszor elhamarkodottan döntöttünk, de a legjobbkor, a félidő végén találtunk be - ez nagy hatással volt az egész meccs kimenetelére. Két esetet leszámítva - amikor kisebb hiba becsúszott hátul - jól játszottunk, és a második lőtt gólunkkal mindent lezártunk.

Olvastad már?
Rossi: "Nem a hozzáállás döntötte el ezt a meccset" – a kapitány értékelése a szlovák-magyar után
A szövetségi kapitány Szoboszlairól, Kleinheisler lecseréléséről és a hiányosságokról is beszélt a szlovákiai vereség után.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Román foci
Joao Janeiro
A korábban a Szegeden, Kisvárdán, Dunaszerdahelyen és Debrecenben is dolgozó Joao Janeiro az FC U Craiova 1948 együttesénél dolgozik a jövőben.
Mezőkövesd
Kuttor Attila
Tóth László sportigazgató fontos bejelentést tett Kuttor Attila vezetőedző jövőjéről.
MTK/Újpest
Nemanja Antonov
Az NB I utóbbi éveinek egyik legmeghatározóbb védője szabadon igazolható játékossá vált a szezon végén, és a felmerülő ajánlatok közül az MTK Budapestét fogadta el.
Tovább az összes átigazoláshoz