Légiósok: Másodosztályú csapat dobhat mentőövet a száműzött Szalai Ádámnak - sajtóhír

Svájci lapértesülés szerint a másodosztályú Aaraunál Szalai Ádám az egyik jelölt a támadósor megerősítésére.
Nyikes Zoltán 2023. január 5., csütörtök 19:05
Svájci lapértesülés szerint a másodosztályú Aaraunál Szalai Ádám az egyik jelölt a támadósor megerősítésére.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. január 5., csütörtök 19:05

Kedden derült ki, hogy újfent száműzték a Baseltől Szalai Ádámot, aki az U21-es csapattal kezdheti meg a felkészülést, azok után, hogy a tavalyi év végén is kitették az első csapatából és csak egyéni edzéseken vehetett részt mindaddig, míg egy bírósági döntés következtében újra csatlakozhatott a többiekhez.

Korábban már az igazgatótanács tagja, David Degen is kijelentette, hogy Szalai biztosan nem lép újra pályára a Baselben, így nagy valószínűség szerint a szerződése nyári lejárta előtt távozik - sőt, már az esetleges visszavonulását is bedobta a svájci sajtó.

Most azonban arról ír az Aargauer Zeitung, hogy

a korábbi magyar válogatott támadó lehet az egyik kiszemelt a svájci másodosztályú Aaraunál.

A portál megemlíti, hogy az 5. helyen álló együttesnél Shkelqim Vladi megfelelő párját keresik a támadósorba, Szalain kívül pedig még a Grasshoppers koszovói válogatott játékosa, Shkelqim Demhasaj is képben.

Olvastad már?
Szalai Ádám verekedésbe keveredett Budapesten: "Visszarohantam, majd egy rúgással eltávolítottam a testvéremtől az üvöltöző embert"
A válogatott korábbi csapatkapitánya azt állítja, a testvérét védte meg, miután négyen belekötöttek. Feljelentés alapján ismeretlen tettes ellen rendeltek el nyomozást garázdaság gyanúja miatt.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Komáromi György
2026 nyaráig meghosszabbították Komáromi György szerződését. A saját nevelésű, 21 éves támadó a mostani szezonban 16-szor lépett pályára az NB I-ben.
Nyíregyháza
Visinka Ede
Megerősítést nyert a csakfoci.hu korábbi információja: a Nyíregyháza közös megegyezéssel szerződést bontott Visinka Ede vezetőedzővel.
Kozármisleny
Bor Dávid
Az NB II-es csapat bejelentette, hogy szerződtették a szabadon igazolható Bor Dávidot. A szélső legutóbb Békéscsabán játszott, de az NB I-ben is megfordult a Paksi FC-ben.
Tovább az összes átigazoláshoz