Mint arról beszámoltunk, a Honvéd hátvédje, Baráth Botond az Újpest elleni bajnokin a 21. percben térdsérülést szenvedhetett. Egy jobboldali beadás után, Nagy Dániel szorításában földre került, majd megpróbált feltápászkodni, de nem sikerült. A kispestiek játékosát percekig ápolták a pályán – fejét fogva a térdét fájlaltatta. Helyette Batik állt be.

A Honvéd hivatalos oldalának tájékoztatása szerint a védő térdsérülése szerencsére nem súlyos, és a jövő héten a többiekkel együtt tréningezhet. Ha minden jól alakul, akkor a Fradi ellen pályára léphet.

Nincs nagy baj, bevérzett a térdem, de a jövő hétre rendben leszek Nincs nagy baj, bevérzett a térdem, de a jövő hétre rendben leszek. Tudtam volna folytatni a játékot, de akkor súlyosabb is lehetett volna a sérülés, és nem egy hetet, hanem sokkal többet kellett volna kihagynom. Amíg pedig nem edzhetek újra a többiekkel, addig itt dolgozom, ezzel is gyorsítva a gyógyulást és addig sem csak otthon fekszem – mondta Baráth a klubhonlapnak, aki már a konditeremben végzett rehabilitációs gyakorlatokat.

Baráth a szezonban eddig 6 tétmeccsen játszott a bajnokságban.