Az esti edzést kénytelen volt kihagyni Gazdag Dániel és Lovrencsics Gergő is sérülés miatt. Egyelőre csak az biztos, hogy Észtország ellen nem tudnak pályára lépni – írja az mlsz.hu.

Gulácsi Péter  nem sérüléssel bajlódik, hanem egy vírusos gyomorrontás döntötte le a lábáról. Ugyanakkor Észtország ellen nem számíthat rá Marco Rossi. A vírusos fertőzés miatt ma este távozott is Telkiből, azonban ha a vasárnapi meccsig felépül, akkor Finnország ellen számít rá a kapitány.

Utoljára egyébként 2016. június 26-án fordult elő, hogy tétmeccsen nem Gulácsi Péter állt a magyar válogatott kapujában. Akkor Király Gábor védett a Belgium elleni Eb-nyolcaddöntőben.

Mivel a szabályok szerint három kapusnak kell szerepelnie a keretben, így az ő helyére Gróf Dávidot hívta be a kapitány (Dibusz Dénes és Kovácsik Ádám tagja még a keretnek). Gazdag és Lovrencsics helyére viszont egyelőre nem számol más játékosokkal a szakmai stáb. Jelenleg az eredetileg kihirdetett keretből hat játékost kénytelen nélkülözni a szövetségi kapitány. Mint ismert, korábban Sallai Roland, Fiola Attila, valamint Ugrai Roland is megsérült.

Csütörtök este 20:45-től a Groupama Arénában lép pályára a válogatott Észtország ellen.

Válogatott: “Nem kísérletezgetünk, hat pont a célunk” – több játékos szereplése is kérdéses