A tavaszi szezon utolsó három bajnoki mérkőzésén nem számíthatott a szakmai stáb a Loki alapemberére, Aleksandar Jovanovicra, akit csontkinövés miatt műteni kellett. A beavatkozás jól sikerült, a védekező középpályás már el is hagyta a mankót, hamarosan pedig a rehabilitációt is elkezdheti.

Régóta küzdöttem ezzel a problémával, többször injekcióval játszottam, de a szezon végére elértem arra a szintre, hogy már hihetetlen fájdalmat éreztem a lábamban. Nagyon sajnálom, hogy az utolsó néhány fordulóban nem tudtam segíteni a csapatnak, rossz volt a lelátóról nézni a bajnokság hajráját. Sajnos elkerülhetetlen volt a május végi műtét, de szerencsére jól sikerült és minden rendben zajlott. Három hétig csak mankóval tudtam járni, de szerdán már elhagyhattam – fogalmazott Jovanovic a dvsc.hu oldalán.

A felkészülés eddigi része nekem leginkább az erősítésről és a biciklizésről szólt, de örömmel mondhatom, hogy hamarosan elkezdhetem a rehabilitációt Dankó Mihállyal. Holnap Székesfehérvárra megyek, ahol porcerősítő injekciót kapok, hisz most az a legfontosabb, hogy minél előbb megerősítsem a lábam. Sokat kell dolgoznom, de azon leszek, hogy minél hamarabb felépüljek ebből a sérülésből, mert nagyon szeretnék már csatlakozni többiekhez.

A légiósnak egy nehéz időszakban azért jó hír is jutott.

Nehéz időszakban vagyok a sérülésem miatt. A műtét után nagyon kellett vigyáznom a lábamra, ezért leginkább a családommal pihentem a nyári szünetben. Ugyanakkor nagyon boldog is vagyok, hisz hamarosan megszületik a második gyermekem. Mondanom sem kell, az egész család várja már a babát – fogalmazott Jovanovic, aki azt is elárulta, hogy szeptemberben kislánya születik.

Tavaszi interjúnk a DVSC futballistájával:

Interjú: „Rosszkor voltam rossz helyen” – a volt Fradi-játékos szerint akadtak, akik csak magukért játszottak a Lokiban