Az MU 3-3-as összesítéssel, idegenben szerzett több góllal jutott a legjobb nyolc közé a BL-ben. A PSG-nél azonban nehezen tudják elfogadni a hosszabbításban befújt 11-est.

Neymar (PSG):Fogalmuk sincs a futballról, egy lassítást nem tudnak megnézni. Szégyen, ami történt. Egyértelmű, hogy nem volt 11-es, hiszen nem tudta máshová tenni a kezét.

Thomas Tuchel (a PSG edzője): – A két meccs alapján mi voltunk a jobb csapat, de ez semmit nem ér. Egyáltalán nem éreztem, hogy kieshetünk, hiszen az ellenfélnek nem volt helyzete. A bekapott gólra jól reagáltunk, de aztán sajnos még egy találatot ajándékoztunk nekik. Még ekkor sem volt benne a játékunkban a továbbjutás, mi irányítottunk, de sajnos kimaradtak a helyzeteink. Most mindenki azt mondja, hogy romokban az idényünk. Az biztos, hogy nem erre készültünk. VAR-párti vagyok, de a kezezések soha nem egyértelműek. Ez a lövés nem is kapura ment, ezért nem értem a döntést.

Tizenegyes vagy sem? Írd meg kommentben!

Közzétette: csakfoci.hu – 2019. március 6., szerda

Ole Gunnar Solskjaer (a MU vezetőedzője): Végig hittünk benne, hogy megcsinálhatjuk. A srácoknak a Real-Ajax mérkőzést hoztam fel példának, és nekünk is sikerült. Azt nem gondoltam, hogy már a második percben betalálunk, remekül kezdődött számunkra a mérkőzés. Rengeteg hiányzónk volt, de a fiataljaink bebizonyították, hogy ilyen meccsen is lehet rájuk számítani. Rashford idegei kötélből vannak, elképesztő higgadtsággal értékesítette a 11-est.  Fantasztikus siker ez számunkra, most már akár a végsőkig eljuthatunk. Ez a Manchester United.

Marcus Rashford (MU): A 11-es előtt percekig kellett várnom, de nem érdekelt. Tudtam, hogy én lövöm és biztos voltam benne, hogy nem fogok hibázni. A meccs előtt minden ellenünk szólt, ráadásul hátrányban voltunk, 10 sérülttel rendelkeztünk. Hatalmas dolog, amit véghez vittünk.

BL: Az MU Buffonnak is köszönhetően csodát tett Párizsban – videó