A játékosok az éjszakai hazaérkezést követően nyugovóra tértek, azonban vasárnap délelőtt 11-kor már az edzőteremben illetve a pályán voltak. Ahogy az ilyenkor szokásos, azok a labdarúgók, akik előző nap kezdők voltak regenerálóedzésen vettek részt, a többiek pedig teljesértékű tréninget végeztek.

A legfontosabb feladat ugyanis az, hogy a rendelkezésre álló rövid idő alatt a lehető legjobban regenerálódjanak a keret tagjai és így kedden a lehető legjobb állapotban állhassanak a szövetségi kapitány rendelkezésére – írja az mlsz.hu.

Az edzést követő ebéd végén a csapat nevében két ünnepeltet is köszöntött Szalai Ádám csapatkapitány. Marco Rossi és a felszerelésekért felelős Hegyesi László is vasárnap ünnepelte születésnapját, ajándékba pedig mindketten egy-egy a nevükkel ellátott mezt kaptak ajándékba, melyeket minden játékos és stábtag aláírt.

Bár Rossi volt az ünnepelt, ő is meglepte a csapatot: a délutáni pihenőt követően a családtagok meglátogathatták a játékosokat és a stábtagokat az edzőközpontban. Ennek köszönhetően a csapat érzelmileg is feltöltődve folytathatja a munkát a hétfői napon, amikor is a hivatalos edzés és sajtótájékoztató szerepel a programban.

Az MTK-stadionban a görögök

A német Michael Skibbe vezette görög válogatott közben már megérkezett Budapestre – egyenesen előző mérkőzése helyszínéről, az észtországi Tallinnból – és vasárnap már a Hidegkuti Nándor Stadionban tartott edzést.

Mint arról beszámoltunk, a két, sérüléssel bajlódó görög alapember, Kostas Mitroglou (Marseille) és Andreas Bouchalakis (Olympiakosz) is jó eséllyel felépül majd a keddi, zártkapus találkozóra.

A görög válogatott kerete:

Kapusok: Orestis Karnezis (Napoli), Vasilis Barkas (AEK), Andreas Janniotis (Olympiakosz)

Védők: Vasilis Torosidis (Olympiakosz), Kostas Manolas (AS Roma), Sokratis Papastathopulos (Arsenal), Marios Ikonomu (AEK), Dimitris Kolovecios (Panathinaikosz), Jorgos Cavellas (Alanyaspor), Babis Likojannis (Cagliari), Dimitris Jannulis (Atromitosz)

Középpályások: Zeca (FC Köbenhavn), Dimitris Kurbelis (Panathinaikosz), Alexandros Ciolis (El Fajha), Andreas Buhalakis (Olympiakosz), Kostas Fortunis (Olympiakosz), Dimitris Pelkas (PAOK), Lazaros Christodulopulos (Olympiakosz), Petros Mantalos (AEK)

Támadók: Tasos Bakasetas (AEK), Tasos Donis (VfB Stuttgart), Eftimis Koluris (Atromitosz), Kostas Mitroglu (Marseille)

10-1: Csak nyert Magyarország, amikor a görög meccs bírója fújt – ő vezet kedden