Rendkívül fontos három pontot szerzett a Szentlőrinc a Szeged elleni, vasárnap NB II-es alsóházi rangadón, a baranyaiak 2-1-s hazai sikerükkel némi lélegzetvételhez jutottak a kiesés elleni harcban.

A szegediek szerint azonban a körülmények nem tették lehetővé, hogy igazi futballmérkőzést rendezzenek, ám a játékvezető, Derdák Marcell mégis engedélyezte a találkozó lebonyolítását. A Tisza-parti gárda közleményt és felvételeket is adtak ki a történtek kapcsán.

“Csapatunk soha nem látott körülmények között volt kénytelen ma pályára lépni a Szentlőrinc otthonában. Már a mérkőzés előtt másfél órával szinte teljesen alkalmatlan volt a pálya a játékra. Az intenzív havazás következtében sem a bemelegítés előtt sem pedig a mérkőzés alatt nem lehetett tisztán látni a pálya vonalazását.

Az egész találkozó alatt komikus jelenetek, esések sokaságát láthattuk, mi úgy gondoljuk, hogy sportértéke nem nagyon volt ennek a 90 percnek. Facebook oldalunkon közzétesszük azokat a felvételeket, amely alapján mindenki láthatja, hogy profi, de még amatőr labdarúgó mérkőzésre is teljesen alkalmatlanok voltak a körülmények.

Klubunk véleménye szerint a játékvezetőknek az ilyen esetekben felelősségteljesebb döntéseket kéne meghozniuk, hiszen egy teljes felkészülési munka dőlhet romba egy ilyen mérkőzéssel. Mindezek mellett gratulálunk a Szentlőrinc csapatának a mérkőzésen aratott győzelméhez” – írták.

Fotók és videók a helyszínről:

NB II: Szécsi-duplával és győzelemmel nyitotta az évet a Loki – eredmények